USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Варта порядку» вимагатиме публічних вибачень від голови ОДА

14 Березня 2017 00:24
Близько півсотні активістів прийшли у Волинську ОДА із вимогою отримати пояснення від голови ОДА Володимира Гунчика про побиття людей на редутах від Штабу блокади торгівлі з окупантами у Кривому Торці в Донецькій області. Володимир Гунчик же назвав громадських активістів проплаченими, а подію спланованою, інформують у прес-службі Громадського формування «Варта порядку».

В ході перемовин не вдалося досягнути домовленостей, адже позиція голови ОДА незмінна – він не підтримує блокаду з окупованими територіями, а дії силовиків, які силою розігнали ветеранів АТО, відмовляється коментувати.

Більше сотні активістів перебувають в приміщенні обласної ради, підготувавши відповідну петицію з вимогами, однак губернатор відмовився її підписувати.

Крім того, громадський активіст Ігор Алексеєв процитував слова Гунчика в ЗМІ про те, що особи, які закликають підтримати блокаду - "це проплачені люди". Голову ОДА декілька разів попросили прокоментувати такі висловлювання, але Гунчик уникав відповіді. Зрештою заявив, буцімто серед інших - це члени ГФ "Варта порядку". До слова, Громадське формування «Варта порядку» одним із перших задекларувало свою підтримку блокувальникам, неодноразово надававши допомогу у вирішенні їх нагальних потреб.

Подібні заяви неабияк обурили голову ГФ «Варта порядку» Олександра Тиводара. Він заявив, що «Варта порядку» вимагатиме публічних вибачень на безпідставні та брехливі звинувачення Гунчика, додавши, що якщо голова ОДА дійсно забажає заплатити гроші «Варті порядку», то вони не відмовлятимуться, а перерахують ці кошти в Штаб блокади з окупованими територіями.

Як повідомлялося, раніше опублікували відео затимання активістів блокади. 13 березня сили СБУ та спецпідрозділ КОРД захопили редут торгівельної блокади на станції Кривий Торець. Чимало людей постраждали й були затримані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
до чого тут Гунчик Показати IP 14 Березня 2017 01:57
Немає до чого причепитися? Що може пояснити Гунчик у Луцьку на рахунок "редутів" у Донецькій області!? Краще б йшли працюапти.
А там зібрались ті х до до чого тут Гунчик Показати IP 14 Березня 2017 07:37
А там зібрались ті хто працювати не вміє, тільки кричати, Алексеев, Киричук, Климчук
сергій Показати IP 14 Березня 2017 07:37
Пахне клінікою
Игорь Показати IP 14 Березня 2017 08:05
Это не порядок, а беззаконие
Хвороба розуму Показати IP 14 Березня 2017 08:18
А Гунчик - мужик! Він заслуговує на повагу, хоча торгівля з окупантом - це зло, просто ті Семенченки з цього нічого не мають от і затіяли блокаду.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus