USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Опублікували відео затримання учасників блокади

13 Березня 2017 21:34
В інтернеті з'явилися перші відео розгону учасників торгової блокади Донбасу біля села Кривий Торець на Донеччині.

Кадри опублікувала користувач Юлія Коптієва, інформує ТСН.

На них видно, як правоохоронці затримують чоловіка біля залізничної станції. Майже відразу після цього через станцію проходить товарний поїзд.

ЧИТАТИ ЩЕ: СИЛОВИЙ РОЗГІН БЛОКАДИ: АКТИВІСТИ ПІД СТІНАМИ ОДА. ОНЛАЙН

Також Штаб торгівлі блокади опублікував аудіозапис телефонної розмови з одним із блокувальників і очевидців подій. Він розповів, що в понеділок вранці на редут приїхали співробітники СБУ та перевірили документи активістів.
Як тільки вони поїхали, почався розгін блокади.
Як повідомив глава поліції в Донецькій області В'ячеслав Аброськін, правоохоронцями було затримано 43 особи.

13 березня сили СБУ та спецпідрозділ КОРД захопили редут торгівельної блокади на станції Кривий Торець. Нардеп Ігор Луценко із посиланням на неназвані джерела заявив про 30 затриманих.

«За повідомленням волонтерів, 16-й редут повністю розгромлено. Джерела повідомляють про близько 30 затриманих, про операцію, у якій брали участь тітушки, СБУ та Нацгвардія - спочатку редут було оточено, потім почалися побиття та затримання, мобільні телефони у учасників блокування позабирали», - повідомив він.

Раніше один з учасників блокади, нардеп Семен Семенченко заявив, що невідомі вдерлися до редуту «16 добровольчого батальйону» у Кривому Торці на БТРах. У СБУ, натомість, заявили, що не штурмують блокадників, а борються з диверсантами.

Нагадаємо, Полтавська обласна рада підтримала економічну блокаду окупованих територій Донеччини та Луганщини. Дещо раніше Тернопільська облрада попри «мінування» проголосувала за підтримку блокади ОРДЛО.

Блокаду торгівлі з Донбасом підтримала Волинська обласна рада, низка міських та районних рад області. Однак напротивагу органам місцевого самоврядування у виконавчій вертикалі інші погляди. Зокрема, губернатор Волині висловився проти блокади «торгівлі на крові».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
вова згоранець Показати IP 13 Березня 2017 22:28
ПЕЦЯ ЛИПЕЦКИЙ ВЕЗЕ СВОЙ ШОКОЛАДНИ ЦУКЕРКИ ЛИПЕЦКИЕ РУСЬКИМ В ЛЫНЫР И ДЫНЫР. И ХТО МОЖЕ ЙОМУ ПОМИШАТИ??? ГРОМАДЯНИ ЛНР И ДНР ДУЖЕ ПОЛЮБЛЮТЬ ПЕЦИ ЛИПЕЦКОГО ШОКОЛАДНИ КОНФЕТЫ З ЧАЕМ.СОТНИ ТОН ЦУКЕРОК ПЕЦЯ ВЕЗЕ В ЛНР И ДНР. КИДАЙТЕ БОКАДУ И ОКОПЫ И ЙДИТЬ ДОДОМУ!ХАЙ ПЕЦЯ ЛИПЕЦЬКИЙ САМ В ОКОПАХ ГНИЕ РАЗОМ З ПИДКОРМЛЕНИМ ЛЫНЫЭРОМ И ДЫНЫЭРОМ... ДАЙТЕ ПЕЦИ НАЖЕРТИСЬ.... ВИН НЕ ПЕРЕД ЧИМ НЕ ЗУПИНИТЬСЯ!ВИН ДАВ КОМАНДУ СБУ И ПОЛИЦИИ СТРИЛЯТИ ГРОМАДЯН УКРАИНЫ...ЯКИ СТОЯТЬ НА БОКАДИ И МИШАЮТЬ ЙОМУ ТОРГУВАТИ З ЗАЗАРЧЕНКО И ПЛОТНИЦЬКИМ...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus