USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Військові пенсіонери продовжують відстоювати права на гідне пенсійне забезпечення

21 Березня 2018 21:33
Ветерани війни, військової служби та правоохоронних органів продовжують боротьбу за підвищення пенсій. Сьогодні, 21 березня, вони вкотре зібралися під стінами облради з офіційним зверненням до президента України Петра Порошенка та голови Верховної Ради Андрія Парубія. Причина – багаторічне ігнорування урядом звернень щодо перерахування нових розмірів пенсій, грубе порушення Конституції України. Учасники акції вимагають рівного грошового забезпечення для усіх пенсіонерів, повідомляє прес-служба волинського УКРОПу.

Нагадаємо, згідно з постановою Кабміну № 704, з 1 січня 2018 року посадові оклади і оклади за військовим званням планували підвищити. Проте згаданий документ так і не вступив в дію, тому що у грудні прийняли постанову № 1052, яка відтерміновує збільшення грошового забезпечення військових до 2019 року.

Голова фракції «УКРОП» Вячеслав Рубльов звернувся до учасників акції, зазначивши, що облрада підтримує вимоги військових пенсіонерів.

«Прикро, що в державі нерівне пенсійне забезпечення, – зазначив Вячеслав Рубльов. – Ситуацію, що склалася навколо питання пенсійного забезпечення ветеранів війни, військової служби та правоохоронних органів вважаю неприпустимою. Обласна рада вже зініціювала звернення до президента та голови Верховної Ради задля якнайшвидшого вирішення питання».

Нагадаємо, 17 січня поточного року ветерани війни вже виходили на акцію протесту. Під час січневої акції заступник голови обласної організації ветеранів України, голова комітету військової служби Олег Кучер зазначив, що з 2008 року пенсії не підвищували, а з 2012 року не було жодних індексацій та надбавок. Учасники мітингу звернулися до президента з проханням невідкладно здійснити перерахунок та виплату пенсій військовим пенсіонерам відповідно до постанови № 704.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ник.. Показати IP 21 Березня 2018 23:30
якшо поднимуть пенсию ментам.то мы теж рлтребуем поднять нам в 5 раз.бо мы робылы тяжко и довго. а менты жили на взятках и тяжелей стакана в руки не брали и в 38 на пенсию пошли.а не в 60 как мы.
хехъ Показати IP 22 Березня 2018 00:13
ни х...на вы ничего не получите, кроме саперной лопатки.
44 мп Показати IP 22 Березня 2018 07:47
Як служили були не дружні так не дружньо і добиваються подачок від влади

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus