USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Власний сайт з’явиться у священиків Ковельського районного деканату

28 Червня 2013 13:45
Під час зборів благочиння, приурочених 1025-річчю хрещення Київської Русі, у храмі Великомученика Юрія Переможця села Дубове Ковельського районного деканату повідомили, що у деканату буде власний сайт.

Про це повідомили у Волинській єпархії УПЦ КП.

Настоятель парафії Святого апостола Йоана Богослова села Стеблі священик Микола Качмар виголосив доповідь «Великий князь Володимир Рівноапостольний», де висловив думки про передумови хрещення Аскольда і Дира, появу першого київського храму Пророка Іллі, хрещення княгині Ольги тощо.

Власну поезію про князя Володимира зачитав настоятель парафії Святителя Миколая Чудотворця села Колодяжне протоієрей Іван Оринчак. Священик Василь Старевич, настоятель парафії Різдва Пресвятої Богородиці села. Мощена, поміркував про передачу добрих плодів од княгині Ольги до князя Володимира.

На завершення декан ствердив, що такі зустрічі необхідні, бо вони підсилюють віру. Також повідомив, що з нагоди цієї дати за благословенням митрополита Луцького і Волинського Михаїла Ковельський районний деканат відкриє свій сайт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus