USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Волонтерська гостина»: скільки грошей зібрали для бійців на «Бандерштаті»

6 Серпня 2015 10:16
Завдяки Бандерштату волонтери назбирали більше 6000 гривень на потреби бійців АТО.

«Волонтерська гостина» на фестивалі «Бандерштат» назбирала 6104 гривні 45 копійок на потреби волинських бійців, що знаходяться в зоні АТО.

«‪‎Бандерштат цього року був для нас особливим – ми змогли не тільки відпочити і отримати класні враження, але й допомогти нашим бійцям!!! Спасибі за розуміння організаторам фесту. Дякуємо за підтримку у проведенні акції Штаб Луцьк Автомайдан України, Олег Бондарук, кафе "Флірт" та "Соняшник" за смачні деруни та чебуреки, кулінару Олі (ти справилась на відмінно), Вася Телечук– ну, просто респект, справжній шеф-повар, Stas Olshevskyi, Віра Тарасюк, Gennady Khomutinkin, Тарас Висоцькийі його брату Ромчику - наймолодший і найпрудкіший волонтер, Maria Oliferuk,Christina Lesiuk, Володимир Дмитрук, ТМ "Рута" за серветки та рушники, хлопцям-сусідам по фестивалі з + «Чевермето» за великий казан шурпи і всім, хто допомагав в організації – ми це зробили!», - зазначає на своїй сторінці соціальних мережах одна із організаторок акції Любов Казмірчук.

Протягом 3 днів волонтери пригощали відвідувачів фестивалю смачними дерунами, чебуреками, крильцями та холодним чаєм. Загалом продали більше 300 порцій різних смаколиків.

«В нашій команді лише один професійний повар. Вона зголосилася допомагати без вагань, бо знає, що таке війна: її близька та рідна людина зараз в АТО. Всі інші мають різну професійну діяльність, але свідомі того, що повинні допомагати в силу своїх можливостей. Спільна благодійна справа та жертовність кожного наблизить Україну до перемоги», - ділиться враженнями один із організаторів «Волонтерської гостини», засновник та організатор «Студентської Ліги КВН» Стас Ольшевський.

Люди сприйняли кулінарну ініціативу волонтерів дуже позитивно. Так, більшість відвідувачів кидали в скриньку більшу суму пожертв, ніж оголошена вартість страви, дякували та приходили ще.

«Протягом трьох днів нас запитували: «Що будете купувати на зібрані кошти?». Зараз відповідь вже відома. Так, вчора на схід до бійців 72 бригади поїхав коліматорний приціл вартістю більше 5 тисяч гривень. Залишок суми планують витратити на закупку речових мішків для 24 бригади. Ми дуже вдячні всім, хто нам допомагає та допомагав! Звіти та чеки опублікуємо на сторінках в соцмережах», - розповідає волонтерка, громадська діячка Юлія Євпак.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Цікаво Показати IP 6 Серпня 2015 10:32
А скільки гусь собі в кишеню поклав неоподаткованого доходу?
109 Показати IP 6 Серпня 2015 13:35
Вчора писало,що гостей на Бандерштаті було 6000, а сьогодні що зібрали аж 6000грн. Виходить аж по 1гривні розкошелились
Рівне Показати IP 6 Серпня 2015 16:15
молодці волонтери! дуже сподобалась ваша волонтерська гостина! Дівчаткам, які смажили в таку жару деруни, особлива подяка ;)!!! Ці кошти зібрані важкою працею. От цікаво, а ті, хто так швидко кинувся рахувати і підозрювати когось - що ви зробили за ці вихідні для допомоги воякам?
Данил до Рівне Показати IP 7 Серпня 2015 15:59
Так не все брали еду именно в этой палатке, были еще скрыни для сбора пожертвований. И не все вообще брали еду в палатках.
Андрій Показати IP 7 Серпня 2015 13:19
А скільки поклали в кишені організатори?За вхід дерли по 150грн....непоганий бізнес-проект...
Данил до Андрій Показати IP 7 Серпня 2015 16:00
В капиталистической стране уже нельзя иметь бизнес? Что плохого в бизнесе?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus