USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волиняни просять повернути автобуси до райцентру

26 Вересня 2014 17:45
Депутати Горохівської райради звернулись з проханням відновити автобусні маршрути, які сполучають районний центр з низкою сіл.

Про це стало відомо під час чергової 30-ї сесії Волинської облради сьогодні, 26 вересня.

Депутати Горохівської районної ради звернулись до нього з проханням посприяти у відновленні автобусних маршрутів з міста Горохова до сіл Бистровиця, Бережанка, Новосілки, Новостав, Рачин, Скригове, Холонів.

Місцеві депутати зазначають, що такі питання дуже важко вирішити на рівні району, а тому попросили посприяти в цьому обласне керівництво.

Депутатський запит Романа Карпюка його колеги підтримали.


Окрім того, під час сесії Волинської облради піднімалося питання майданчика для паркування автобусів на одній з автостанцій області, який нині - у занедбаному стані.

Про це у депутатському запиті під час 30-ї сесії облради 26 вересня повідомив Микола Давидюк.

З його слів, як розповіли мешканці Маневицького району, на автостанції у селищі Колки майданчик, на якому паркуються автобуси, перебуває у вкрай занедбаному стані. Депутат звертається до керівництва автостанцій щодо нагальної потреби ремонту майданчику, який в період морозів буде небезпечним для паркування. Депутати підтримали запит колеги.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
124 Показати IP 26 Вересня 2014 18:12
Карпюк тільки перед виборами починає щось робити
Григорій Іванович до 124 Показати IP 26 Вересня 2014 22:44
по вашому краще ніколи?
Петро Показати IP 26 Вересня 2014 18:32
Повністю підтримую Миколу Давидюка в його вчинках і діях, а заїзд на автостанцію Колок це просто жах!!!!!!!!!!!!!!!
Григорій Іванович до Петро Показати IP 26 Вересня 2014 22:49
хтось мабуть за це відповідає...... Чи просто професійні ,номенклатурні , безвідповідальні ...відповідальні клерки вміють "правильно" відзвітуватись.....Порівняти з 1946 роком, коли взагалі ніякого заїзду не було

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus