USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинська медсестра, яка звинуватила лікарів у викраденні дитини, вигадала вагітність

4 Березня 2018 14:39
Експерти заявляють, що колишня медсестра волинського наркодиспансеру Марія Сергіюк, яка запевняла, що у неї викрали новонароджену дитину, ніколи не була вагітна.

Про це йдеться у сюжеті телеканалу НТН.

Нагадаємо Марія Сергіюк звинуватила медиків Млинівської районної центральної лікарні у викраденні її дитини. Жінка запевняла, що пам’ятає, як народила донечку, а через 2 дні вона зникла. Лікарі, своє чергою, переконували, що ані пологів, ані навіть вагітності не було.

Марія стверджувала, що народила дівчинку за 3 дні до Нового року, а що було потім пам’ятає немов у тумані.

«Дівчинку народила. Вага 3.200, 48 сантиметрів. Далі вони мене почали колоти, я їх питала за уколи, вони мені казали, що так треба. Потім мені щось робилося, я не знаю що, але в мене дитина була лише всього два дні, – запевняла Марія Сергіюк.

Чоловік Віталій не розуміє і досі, що сталося з його дружиною та куди зникло немовля.

У Млинівській районній лікарні у реєстрації пацієнтів Марія Сергіюк дійсно записана 23 грудням. Проте, жінка перебувала не у пологовому відділенні, а у неврологічному з діагнозом «струс мозку».

Натомість заява лікарів про те, що у них Марія не народжувала, викликала обурення односельчан жінки. У тому, що жінка була вагітна, впевнений і сільський сімейний лікар, який її оглядав.

Куди зникла дитина та чи була вона взагалі зясували столичні лікарі. Аби відповісти на запитання, чи народжувала жінка та чи взагалі була вагітна, Марію оглянув не один лікар. Результати шокували.

Згідно з висновками медиків, у жінки рідкісне захворювання - «синдром хибної вагітності».

Марія довго була впевнена, що носить дитину. Жінка мала дуже велике бажання завагітніти і її організм почав імітуювати схожий стан. Тож фізично вона відчувала себе як у передпологовому стані, тому і вона і її сім’я була впевнені, що має з’явитися малюк.

Хибна вагітність – це доволі рідкісне явище, яке виникає на психологічному фоні. Жінка бачить у своєму організмі всі ознаки початку вагітності – ранкова нудота, здається і живіт росте. Однак вагітності немає. Є тільки ілюзія. Сьогоднішня медицина дозволяє вчасно розпізнати хибну вагітність – є достатньо методів діагностики. Але історія знає такі випадки, коли жінку госпіталізують з хибною вагітністю вже на, начебто, великому терміні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 30
Олена Показати IP 4 Березня 2018 15:54
Якщо була вигадана друга і третя вагітність то це людина несповна розуму. Тим більше під час другої вагітності вона казала що дитина померла, а експерти сказали що в неї була лише одна вагітність , то до кого вона тоді на могилу ходить і яку дитину оплакує. Цю людину явно потрібно провірити у психіатрів.
Анонім до Олена Показати IP 4 Березня 2018 18:44
Після других пологів у тій же лікарні їй сказали, що дитина померла і віддали коробку нібито з тілом, а коробку наказали не відкривати. Так і хоронити. І чому ставлять під сумнів висновки дільничого лікаря?
Катя Показати IP 4 Березня 2018 17:03
Дивилася цю передачу. Згадався вислів: "Сон ума порождает чудовищ".
Психолог Показати IP 4 Березня 2018 19:28
Для того, щоб "викрутитися" лікарі готові на все. А ми всі настільки довірливі, що навіть не треба вигадувати чогось хитромудрого. Жінка насправді була вагітною, про що свідчать покази очевидців. І молоко з грудей в неї не від надуманої вагітності було після виписки з лікарні. А теперішні ліки в грамотних руках роблять чудеса. Та й про цей роддом неодноразово хороша "слава" йшла. Просто лікарі думали, що попали на бідових людей і вдруге зможуть обманути їх. Але вмішались сусіди, голова сільради, дуже досвідчений сімейний лікар. Тож для того, щоб викрутитись з ситуації і вирішили зробити породіллю психічно хворою. Звичайно, прості люди не є такими грамотними, як лікарі, тож не можуть доказати правди та ще й винними залишаються. Дуже темна історія. Обходьте цей роддом далекою дорогою ( про всяк випадок).
Галя до Психолог Показати IP 4 Березня 2018 20:33
перевіртесь і Ви, але вже у психіатра.
Психолог до Галя Показати IP 4 Березня 2018 21:48
Не хаміть, будь ласка. Я написала свою точку зору, на яку маю право.
Андрій Показати IP 4 Березня 2018 22:35
Чому не обтежили чи була лактація
Л А Показати IP 5 Березня 2018 07:18
Я тоже не верю врачам,жалко женщину,там на небисах все станет явним.
Мама Показати IP 5 Березня 2018 09:13
я не розумію, невже за 9 місяців вона жодного разу УЗД не робила.??? це остаточно розставить все по місцях.
Лучанин Показати IP 5 Березня 2018 11:29
Якщо її віддали коробку, то можна розкопати і глянути, що там? Хіба ні?
Лена Показати IP 5 Березня 2018 11:31
С*олочі млинівські , великі гроші там стоять на кону ,,добре все провернули ,і добре знають що люди бідні і дальше не попруть,просто нема кому підказати як і куди звернутись щоб довести все до кінця, все село зробили помішаними ніби хтось дурніший за врачів невсе рішають гроші ще і до них прийде розплата *ади в білих халатах.
Наташа Показати IP 5 Березня 2018 13:02
Мені цікаво, чи працює той гінеколог"недосвідчений", який працює у лікарні... Підтвердити вагітнісь, і не чути серцебиття..... Це шок!!!!!!
Гость Показати IP 5 Березня 2018 13:09
Все даже просто потрiбно взятитза з&ди лiкарiв ïх провiрити в першу чергу Може хтось з лiкарiв бездiтний тай скористався моментом забрати собi дитя ,тай прикривають своï з&ди зробити просту селянку ,жiнку дурну i так далi.Стоïть питання тодi для чого потрiбно було тратити когти для одяг в роддом.Якби вона була дiйсно психiчно хвора то рiднi недозволили б купувати речi для дитини якоï не iснуэ.Це шок.,
Лучанка Показати IP 5 Березня 2018 13:49
всі хто народжували знають, що необхідено декілька разів за вагітність робити УЗД, чому ця жінка маючи медичну освіту цього не робила? Як медсестра не оглядалася, не турбувалася за плід, а тихенько сиділа в селі. За два дні після народження (з її слів) чому ніхто з родичів не навідав її в лікарні, наприклад чоловік. це їх нібито первісток народився, для всіх така бажана дитина.
Ліда Показати IP 5 Березня 2018 15:13
Подивіться програму про цю історію,шановні коментатори,вам все стане зрозуміло. Від низької освіти фельшера,який на основі вимірювання збільшеного розміру живота ставить вагітність, до психічних розладів ,,потерпілих ".Насправді жах, що в нас люди мають такий низький рівень освіти.
Лена Показати IP 5 Березня 2018 16:12
До вашого відома цей самий фельшер який більше десяти років працює на одному місці протягом цих всіх років неодноразово. Возив ночами вагітних в роддом ,скількі люди звертались з маленькіми дітками ніхто ніколи не нарікав на нього,сам має дітей і тут виходить такій неосвічений і дурний що не відрізнить вагітну від невагітної,а на теперішній час поступив сігнал фельшера убрати щоб не мішав, робити махінації ,поставлять свою людину на медпунт і будуть шо хтіти тей робити.
Лена Показати IP 5 Березня 2018 16:27
І доречі ,якби я просто писала і не знала як воно все є насправді яб не писала нічого ,атак я всіма тіми селами проїжаю кожний день і людей знаю вже років 20 ,повірте і такого жаху ще не було люди життя прожили а їх роблять затурканими і далекіми від світу ,просто крахобори не наїдяця грошима а простий люд непочому.
Гость Показати IP 5 Березня 2018 17:06
Цiкаво як далi будуть розвиватись подiï.Хто буде прав,а хто нi.
Лена Показати IP 5 Березня 2018 17:14
А ніхто чомусь неговорить проте як хвальоні спеціалісти на сучасному обладнані. Ставлять злоякісну пухлину а жінка була вагітна , і кормили таблєтками від раку покі непішла в іншу лікарню а їй говорять ви вагітні прикол правда але цеж не фельшер з села якого обгаварюють. Якій він неосвідчений і не розумний одним словом хто хтів той зрозумів що тут за справа темна справа.
Лена Показати IP 5 Березня 2018 17:23
Якщо люди в селі небудуть тормозити і визвуть ще журналістів та поїдуть на кладовище зроблять екзгумацію могилкі і побачать чи там дійсно мамі дали немовля поховати тоді може все обернеця по іншому.
ТТ Показати IP 5 Березня 2018 19:28
Яким чином усю громаду селища зробили даунами! Взяв-би той тато двохстволочку, та поки сніг в ярочку поговорив душевно з головним врачом Млиновськой ЦРЛ тет-а-тет, то дитини можливо і не вернув-би, а на душі може і полегшало-б. Чи мєстні АТОВЦі помогли-б, їм не вперше!!!
Психолог Показати IP 5 Березня 2018 19:40
Та й не медсестра вона, а звичайна санітарна... Бідна жінка. Правду доказати дуже складно особливо сьогодні, в наш час.
Лена Показати IP 5 Березня 2018 20:29
Я звами згідна і проте щоб з головним врачом тато розібрався , просто побачили що чоловік не рішучий тай жінку зашарпали хтож знав що росповіді односельчан і їхньої родини ніхто не чує,мов придумали собі шось щей навсю країну показують булаб вана дочкою якогось чиновника. Там булоб кому мазу тянути а так прості люди ,за якій місяць забудуть і візьмуця ще за якусь породілю яка незможе себе захистити.
Ольга Показати IP 5 Березня 2018 21:18
Краще навели би справки про цю жінку де вона колись жила як люди про неї відкликається на роботі де вона працювала. Тоді би і зрозуміли що то дуже цікава жіночка як своєю брехнею так і поведінкою. А то видає з себе постраждалу і давить на жалість щоб її усі жаліли
Анонім Показати IP 5 Березня 2018 21:23
вона умисно усвідомлюючи це все робила чоловік в студії в кінці передачі влучно про неї сказав. Що неї не та поведінка яка повинна бути в мами в якої вкрали дитину вона більше боялася за свій живіт дівся ніж те що де її дитина.
Лена Показати IP 5 Березня 2018 22:51
Втому і річ шо вона народилася і 33 рокі прожила в свому селі де один одного знають як облупленого,невже думаєте що булаб вона приєжа так все село бунтувало, одна людина три людини захищалибся за неї,атак цеж село, одне про одного знають все, дай і село невелике там вокрузі чотири села і одна школа була з дєцтва всі всіх знають ,і булаб вона дивненька то самі люди вселі не зверталиб увагі нанеї ,чи мало є по селах людей з відхиленями то і знають шо безобідне і на передачу не поїде, мама її проробила все життя в колгоспі і люди незнають хто чим дише?
Лена Показати IP 5 Березня 2018 23:21
Проте народила сина старшого і вигляділа,хлопець закінчує вже школу і живе знею,то де логіка, тож не бігала поселі і не говорила що дитину забрали,просто сталось те що сталось,за стількі років моглаб кожен рік на могилках хрести ставити і казати шо там її діти якби булаб така дурна ,досих пір ніхто не чув пронеї атут захотілось шоб її пошкодували, як би люди і сільській голова це не підняли то і ніхто цього всього й незнав, а голова сам говорив шо вже пару років жінкі відмовляюця народжувати в ковальової значить шось там нечисто .
Лена Показати IP 5 Березня 2018 23:28
Одним словом добре говорити коли не каснулось самого це все ,скількі людей стількі думок а людина осталась з горем сам на сам.
Та Показати IP 6 Березня 2018 11:36
кому здалася та дитина?Хтось бездітний має всиновити? Та не смішіть, з такою генетикою навряд чи хтось з багатих захоче, багаті й за сурогатних матерів можуть заплатити, а для бідніших і в дитячих будинках відказників повно. На органи? з задрипаної райнонної провінційної лікарні схема відпрацьована? Ще раз не смішіть. Придумали якусь фігню і носяться.
Лена Показати IP 6 Березня 2018 12:41
Може і на органи забрали ,але цеж не тваринка хоча і іі шкода .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus