USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Волинські депутати ухвалили проект Регламенту облради

10 Лютого 2016 17:40
Обранці громади підтримали проект Регламенту обласної ради, який детально обговорювався під час засідання комісії, та погоджений на нараді фракцій з деякими змінами.

Відповідне рішення прийняли депутати облради під час другого пленарного засідання другої сесії облради сьогодні, 10 лютого.

Щодо нововведень, то запроваджується акредитація для ЗМІ, щоб забезпечити всім необхідним для роботи журналістів.

Нововведенням є також погоджувальна рада, яка буде знімати спірні питання під час чи перед сесійним засіданням. Саме дискусія дозволить знайти компроміс. До складу погоджувальної ради входять керівники фракцій та керівництво облради.

Спрощується й подача проектів рішень, є норма, що подавати проекти потрібно за 22 дні до сесії, втім, можна буде й пізніше. І вже під час сесії депутати вирішуватимуть, чи включати його у порядок денний.

Депутати ухвалили також декілька правок. Так, депутат сам обиратиме після запису, звідки йому виступати – з місця чи трибуни. А ще кількість запитів або запитань, які можуть оголосити депутати обмежені двома. Час на запити – 45 хвилин. Короткий зміст решти запитів і запитань від депутатів оголошується головою облради і ставиться на голосування.

Депутати підтримали проект регламенту більшістю голосів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus