USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Волинські дільниці досі охороняють 600 міліціонерів

27 Жовтня 2015 15:27
Волинські правоохоронці розповіли про те, яким силами й засобами забезпечували охорону громадського порядку під час виборів до місцевих рад.

Про це стало відомо під час прес-конференції в УМВС області сьогодні, 27 жовтня.

Зі слів заступника начальника УМВС – начальника міліції з громадської безпеки Анатолія Шумика, під час виборів до охорони громадського порядку були залучені 1288 працівників міліції, близько 700 громадських активістів і помічники дільничих інспекторів.

ЧИТАТИ ЩЕ: ВЕСЬ ОСОБОВИЙ СКЛАД «ВАРТИ ПОРЯДКУ» ВИВЕДЕНИЙ ДЛЯ ОХОРОНИ МІСТА

Анатолій Шумик додав: правоохоронці нестимуть службу на дільницях до оприлюднення протоколів. Наразі на дільницях ще працюють 660 працівників міліції.

Окрім правоохоронців та громадських організацій, до охорони громадського порядку залучали недержавні охоронні фірми, працівників вибухо-технічної служби, МНС, 44 чоловіки з числа прикордонників несли службу в групі швидкого реагування. Зокрема, нагадаємо, 25 жовтня у Луцьку працювали три групи швидкого реагування ГФ “Варта порядку”.

Нагадаємо, згідно з інформацією УМВС до ЄРДР на Волині внесено відомості лише по п’яти фактах порушень виборчого законодавства. Фактів підкупу виборців на Волині не зафіксували. До слова, волиняни могли відслідковувати виборчі правопорушення онлайн.

В УМВС додають, разом з забезпеченням дотримання законності і громадського порядку під час волевиявлення волинян, правоохоронці мусили стримувати нелегальних копачів бурштину на Маневиччині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Волинь Показати IP 27 Жовтня 2015 18:59
Саме прикро те, що їм не дали проголосувати. Їхні голоси могли щось змінити. Так як не всім подобається те що відбувається в їхніх містах. А військовим сказали на полігонах що відпустять на 4год. це нереально...дібратися до свого міста і назад.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus