USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинські міліціонери вчили банкірів, як уникати пограбувань

28 Червня 2013 18:47
Попередження протиправних посягань на пункти обміну валют, банкомати, відділення банків та організація безпеки їх працівників – ці питання обговорили під час круглого столу, - повідомили у СЗГ УМВС України у Волинській області.

У зустрічі взяли участь начальник відділу Державної служби охорони при УМВС України Дмитро Новицький, начальника управління громадської безпеки УМВС України полковника міліції Анатолій Шумик та представники волинських відділень банків.

Працівникам банків спочатку назвали статистику злочинних посягань на банківські установи. За два роки на території України правоохоронці зафіксували більше 25 розбійних нападів на банки та їх філії. Ретельний аналіз таких випадків свідчить про те, що злочинці, в першу чергу, йдуть грабувати ті банки, які не забезпечені фізичною охороною та камерами відеоспостереження.
Крім того, представникам банківських установ продемонстрували декілька відеоматеріалів найбільш зухвалих пограбувань банківських відділень.

Після перегляду відео Дмитро Новицький детально розповів про сучасніші зразки засобів технічної охорони та безпосередньо продемонстрував їх присутнім. Особливий інтерес банкірів викликали новітні розробки, такі як датчик СТСМ-100 «Кукла», який імітує пачку стогривенних купюр та подає сигнал тривожного виклику наряду міліцію, як тільки злодій візьме його в руки.

Щодо охорони банкоматів, то представники установ мали можливість оглянути датчик «Парадокс -2», який можна додатково встановити у банкомати, пос-термінали, спеціальні сейфи, газовий піропатрон УРО при несанкціонованому проникненні на 15-20 хвилин локалізує непрошеного гостя, не завдавши шкоди його здоров'ю.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
дідо Показати IP 28 Червня 2013 19:21
Краще би більше патрульних виводили.
иван Показати IP 28 Червня 2013 19:46
краще би прямо из занять де вони вси зибралися- одити им кайданки и видправити по етапу -помилки небуде? нонсенс- милиция вчить банкирив :-садити их треба кожен день по одному
Азірів Показати IP 28 Червня 2013 22:48
Вони вчити когось ще вміють? Слова докупи не зв'яжуть грамотно: один для читання, другий для письма, а третій для водіння..., а в 1 людині там ці речі не поєднуються!!!
Вова Показати IP 30 Червня 2013 01:07
ото морди на фото

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus