USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Волинському нардепу не вдалося стягнути з держави 88 мільйонів

3 Грудня 2014 14:53
Народний депутат Ігор Єремєєв не зміг стягнути з держави 88 мільйонів за вже вивезений з Криму бензин.

Про це пишуть «Наші гроші» з посиланням на «Капітал».

Апеляційний суд відмовився стягнути з ДП «Підприємство із забезпечення нафтопродуктами» на користь ТОВ «Вог Трейдинг» 88,16 мільйона гривень збитків. Так, про це свідчить постанова Рівненського апеляційного господарського суду від 24 листопада.

У квітні цього року «ВОГ Трейдинг» звинуватив держкомпанію у невиконанні умов договору перевалки. Як стверджувала фірма, вона передала на Феодосійську нафтобазу на зберігання нафтопродукти, які їй не повернули. Через суд фірма добивається стягнення 88,16 мільйона гривень збитків за неотримане паливо.

Суд першої інстанції позов фірми задовольнив і стягнув з держпідприємства вказану суму. Апеляцію на це рішення подало Міністерство енергетики та вугільної промисловості, і суд її задовольнив.

Міністерство вказує, що на документах, які «ВОГ Трейдинг» надав в суді для підтвердження своєї позиції, стоїть підпис нового нелегітимного директора нафтобази – Андрія Васильєва. У той час як директором цієї структури значився Володимир Кузенков.

Та основним аргументом держпідприємства в суді стала анексія Криму, яку Торгово-промислова палата України розцінила як форс-мажорну ситуацію і видала відповідне підтвердження.

Крім того, держкомпанія надала в суді докази, що «ВОГ Трейдинг» вивіз свої нафтопродукти з Феодосійської нафтобази вже після анексії. «У суді ми надали довідки «Прідніпровської залізниці» про відвантаження і перевезеннях палива, що не припинялося аж до червня», – заявив директор департаменту з питань нафтової, газової, торф’яної, нафтопереробної промисловості та альтернативних видів палива Міненерговугілля Андрій Бойчук.

«ВОГ Трейдинг» не згоден з рішенням суду і збирається подати касаційну скаргу.

ТОВ «ВОГ Трейдинг» входить до групи компаній «Континіум» Ігоря Єремєєва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 27
Мельник Показати IP 3 Грудня 2014 15:12
На стільки як єремєєв кинув Україну, можна не повертати йому міліарди. Це шкура рідкісна.
Анонім Показати IP 3 Грудня 2014 15:40
Поверніть йому мільйони і він купить десять бронежилетів.
я до Анонім Показати IP 4 Грудня 2014 07:10
І пропіариться, ніби купив армію! А побуде трохи депутатом, верне собі ці мільйони!
Анонім до Анонім Показати IP 4 Грудня 2014 11:12
чому сам не іде на війну, яка розпочалась за таких як він. забувся, як бігав біля яника?.
віктор Показати IP 3 Грудня 2014 15:49
як же дешево волиняни (ПОЩУКИ з ківерець.маневич.любешова) продались єрерєєву.....
Анонім до віктор Показати IP 3 Грудня 2014 16:01
а викиньте цього полішука зажерливого з України в расею і хай там здирає і надурює кацапів.Боже коли цей людейь нажреться. Він,що думає буде жити вічно.Людино схаменись,скільки тобі потрібно одному.На цей світ не забереш нічого, а гріхи будеш спокувати перед Богом сам за свої.Віддай ці накрадені горші, нужденним,людські сльози мільойнів обкрадених людей, які живуть за копійки і працюють не менше тебе, але їм не платять такі,як ти ворюги.Бо мають нас за рабів такі,як ти.
Любешів-сільпо Показати IP 3 Грудня 2014 15:57
Наші найвідоміші волинські нардепи Єремеєв, Івахів, Мартиняк за диктаторські закони Янека 16 січня ГОЛОСУВАЛИ, а за проєвропейський уряд України НЕ ГОЛОСУВАЛИ. Ось в чому їхня справжня сутність, а не в тих побрехеньках, які вони дарували в кожному селі перед виборами. Чого тут дивного, що не голосували? Подивіться, кого пригрів у своїй фракції Єрємєєв та ще назвав це збіговисько вчорашніх прислужників Януковича "Воля народу". Яка це, на.рен, воля народу? Ще вчора двома руками голосували за диктаторські закони, лизали сідницю Януковичу, а сьогодні вони пригріті волинянином Єрємєєвим, який платить їм десятки тисяч зелених, щоб не здохли. Хіба ви для цього обирали його в депутати, шановні виборці 23-го Маневицького виборчого округу – він на ваших очах пограбував і торфобрикетний завод.
прийде час до Любешів-сільпо Показати IP 3 Грудня 2014 20:02
І повісить народ іх напроти цуму. Скоро вже.
ПО АНТИУКРАЇНСЬКІ до Любешів-сільпо Показати IP 3 Грудня 2014 23:02
До речі, за новий постмайданівський, проєвропейський уряд НЕ ГОЛОЛСУВАЛИ у повному складі фракція регіональщиків, які перефарбувалися в Опозиційний блок, і депгрупа однодумців "Воля народу", в якій Єремєєв пригрів вчорашніх відданих Януковичу регіоналів. Отакого зрадника виростила Волинь своїм хлібом і молоком, яке, до речі, він забирає у волинян за безцінь. Гордись, Абрауа-узала!
Бандерштат)) Показати IP 3 Грудня 2014 16:28
Єрємєєв -мудак!!-це точно.І все "Литвинівське болото" ,в іх фракції перший офіційно рареєстрований КНОПКОДАВ.Вониж суки тільки і прийшли до парламенту щоб свій бізнес відстоювати.Один солярку інший молоко і т.д.. Литвинівці зрадили ще після помаранчевої революціїї.Крутились біля Ющенка, після перемоги Яника-то біля нього,А зараз будуть лизати новій владі щоб тендери по закупівлі Палива вигравати!!
Анонім до Бандерштат)) Показати IP 4 Грудня 2014 11:56
не ховав він своїх дітей та не посилав в АТо. Як би горе йог, таке спіткало, як нас ,може щось би зрозумів. ...Але йому, люди, до одного місця -головне ГРОШІ та щоб бізнес процвітав його та його сім"Ї. Бісовісні люди, совість втратили, душу за гроші продали, головне для них імідж, а не людське ЖИТТЯ.
Ольга Показати IP 3 Грудня 2014 17:17
Коли вже скотина нажереться
Абра-узала Показати IP 3 Грудня 2014 18:23
Панове, змилуйтеся, життя давно вже не радяньське, щоб людини, яка дійшла до влади думала, як простий колгоспник чи доярка. В Америці рішення Обами блокуються корпораціями, якщо це немає економічного зиску для них. В такому ключі працює вся економіка розвинених країн. Уся або майже уся. Чому особистий зиск І.М.Єрємєєва повиненн протирічати екномічному зиску України? Адже зміцнення його корпорації сприяє появі робочих місць по всій Україні та в Луцьку в тому числі. Хіба мало сімей в Луцьку вважає зобов’язаними своїм достатком саме йому?
А ндрій до Абра-узала Показати IP 3 Грудня 2014 19:03
Ваш Єремеєв так підтримує народ України,як мотузка підтримує повішеного.Вам не соромно виступати в ролі адвоката злочинця, який голосував за вбивства мирних,безбройних людей?Ви ніколи не задумувалися над тим,що окрім робочих місць,про створення яких Ви говорите як про подвиг Матросова,дякуючи таким як Еремеєв і компанія, у нас появилася Небесна сотня і Алея Героїв...
Абрау-узала до А ндрій Показати IP 3 Грудня 2014 20:17
Люди відчувають себе Богами, коли створюють Закони і коли порушують їх, але ніхто не чекає того часу, коли стане рабом і відповість по Закону. Ви дійсно вважаєте, що цей час настав?
Кутепов до Абра-узала Показати IP 3 Грудня 2014 21:34
Твій шеф з істеричним задоволенням голосує за янекобандюківські закони, які привели до братовбивчого Майдану і такої ж братовбивчої війни на сході України, тупо дерибанить держбюджет і навіть торфобрикетний завод, де працюють його ж виборці, свідомо ухиляється від сплати податків, за які можна було б озброїти армію, - і одночасно показушно репетує з парламентської трибуни: "Гвалт, наша армія гола і боса, я вже втомився возити під Дебальцево броніки і шоломи!" А ти, Абрамуділо, за обгризлу кістку від Єремєєва лижеш йому заднє ** місце, про якийсь економічний зиск ма?диш. Фу!!!
Абрау-узала до Кутепов Показати IP 3 Грудня 2014 21:43
коментар було видалено
Анонім до Кутепов Показати IP 4 Грудня 2014 11:13
100%%%%%%%%%%%%%%%. гнати його в шию. на людському горі заробляє..
До яких пір? до Абра-узала Показати IP 3 Грудня 2014 22:37
У Єремєя все як не в людей: всі працюють на державу - а він все намагається цю бідну державу обікрасти; всі справжні українські депутати голосують за новий уряд, щоб швидше запровадити довгоочікувані реформи, - а він, озираючись на регіоналів януковича, не голосує...
Знаю до Абра-узала Показати IP 3 Грудня 2014 22:39
Які робочі місця, фірми Єремеєва податків платять нуль - або дуже мало. поцікавтеся у податковій як він державу, а значить нас з вами дурить
папа Показати IP 4 Грудня 2014 08:54
коментар було видалено
патріот Показати IP 4 Грудня 2014 15:25
вже 20 років під виглядом молока продае пальмову олія змішану з хіміею.В людей купляе молоко за безцінь.Податки не платить мільйонами.Тендери виграе не чесно.То чому б банді не лизати з..д. Але мене вразило як він цинічно і безсоромно брехав людям перед виборами.Навіть не моргнувши.За ці 88 млн на зустрічі з виборцями брехав що це іх Пашинський вкрав а він заблокував і хоче державі віддати.Ну як його земля носить.
Лучанин Показати IP 24 Грудня 2014 00:17
Давайте послідкуємо за долею цієї справи у Вищому суді, хоча для них Вищий суд - це має бути лише Суд Божий. Думаю єремеєв порішає у вищому, але точно не зможе порішати у Суді Божому

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus