USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинських міліціонерів допитують у справі про штурм МВС

24 Квітня 2015 12:50
Прокурор області Дмитро Чепіжак ініціював відкриття кримінального провадження щодо працівників міліції, які застосовували світло-шумові гранати 19 лютого під час штурму будівлі МВС.

Про це він повідомив під час прес-конференції сьогодні, 24 квітня.

Нагадаємо, 19 лютого 2014 року під час масових заворушень у Луцьку працівники МВС застосували світло-шумові гранати.

Дмитро Чепіжак повідомив, що 17 березня він ініціював відкриття кримінального провадження щодо працівників міліції. Наразі триває комплексна робота з постраждалими і причетними до тих подій особами.

«До нас звернувся очевидець, його допитали. З усіх медичних закладів витребували документи про те, хто звертався за допомогою. Щодо однієї особи витребувано документи», - повідомив він.
Зараз тривають допити. Зокрема, вже допитали 73 працівників МВС. Далі опитуватимуть очевидців та постраждалих, опрацьовуються відеозаписи.

До слова, екс-очільника волинської міліції Олександра Терещука досі не допитали, однак його планують викликати на допит.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 29
не пацик Показати IP 24 Квітня 2015 13:37
значить прокурор знае набагато більше чим нам розказували : інакше на корзину б непрацював -це його авторитет і напевне перша публічна справа -можливо і з обвинуваченням : Прокурори люблять ментам сюрпризи робити -навіть тим які подумали що вже на вершині міліцейского керівництва на волині ?
Волинь Показати IP 24 Квітня 2015 14:30
в нормальній державі допитують людей які понищили державне майно.Кидаючи бруківкою по працівниках МВС-то це нормально, а те що працівники міліції оборонялись від нападу озброєних груп людей,так це їх треба наказувати,всі хто приходить до влади починає з піару.А держава рушиться,і вже гірше 90-х...
Учасник до Волинь Показати IP 24 Квітня 2015 18:16
Ви там не були і не володієте інформацією. Люди підійшли мирно, шукало втраченого губернатора, якого не знайшли на робочому місці, бо він пив з Терещуком 100 грам). Озброєними були працівники МВС, не зважаючи на те, що навколо у перших рядах були жінки, діти, люди похилого віку, почали кидати світло-шумові гранати. Погано, що у нашій країні в брехню вірять одразу, а правду чути ніхто не хоче.
Анонім до Учасник Показати IP 24 Квітня 2015 21:49
причому ці "мирні демонстранти" були у військовій формі, у балаклавах, що закривають обличчя, озброєні бітами та вогнепальною зброєю - пістолети, швидше за все травматичні. якщо шли просто поговорити - чому із собою брали зброю та ховали обличчя?
Анонім Показати IP 24 Квітня 2015 14:33
Дійсно, - хіба міліція мала право захищатись від бойовиків, які атакували приміщення управління МВС, закидуючи його камінням та пляшками із запалювальною сумішшю? Ну подумаєш, взяли би бойовики штурмом це приміщення, заволоділи би зброєю - що в цьому такого, це ж були свідомі українці під керівництвом Олександра Музичка із Рівного, а не якісь там терористи/сепататисти. Треба притягнути до кримінальної відповідальності міліцію, яка захищала вогнепальну зброю від бойовиків, та нагородити нападників - адже вони боролись із режимом кровавого диктатора Януковича і робили все правильно, штурмуючи приміщення МВС.
Роман до Анонім Показати IP 24 Квітня 2015 18:21
а ведь как Володька Троц смотрел с ухмылкой в глазка Сашке Музычке!! И не сробел, и выдержал бы удар, поверьте мне, старому трухлявому пню - я знаю людей. Но где Володя, почему его убрали, кому он мешал? Он, типа, зять покойного Климчука... Эх, людишки...
Анонім до Роман Показати IP 24 Квітня 2015 21:08
Поэтому и убрали. Уточняю - за то, что человек в любой обстановке способен соблюдать закон.
Так до Роман Показати IP 24 Квітня 2015 21:38
Убрали тих, хто не прогнувся .Троц і тих, кого ще люстрували, досвідчені юристи і порядні люди. А зараз на їх місцях працюють подлі і зубасті.
Анонім Показати IP 24 Квітня 2015 14:34
А панам Гузю та Данильчуку треба взагалі дати звання "Герой України", вони так безстрашно ставили губернатора Волині на коліна та поливали його холодною водою і примушували беркут ставати на коліна та просити пробачення у бойовиків та терористів із правого сектора. Молодці, так тримати! Хто не скаче, той москаль!
Любі свині Показати IP 24 Квітня 2015 14:45
Звертаюсь до "анонімів" . Чітко видно - стилістика написань коментарів, орфографія, розтановка ком, формулювання речень говорить про те, що пишуться коментарі в одному кабінеті. Думаю, на Винниченка ( УМВС ).Думаю, не "зачищеною" скотинякою, яка ще досі на посаді, співає Гімн України та носить на рукаві шеврон з синьо-жовтим прапором. А в душі гниль. Бо ж "обламали" спокійне беззаботне життя на хабарах і протиранню штанів у міліцейських кабінетах за гроші платників податків. Але ти - гнидо - вчорашній день. І правильно що бєртухів на коліна ставили, правильно що вам показали хто в хаті хазяїн ( а це народ ). Жаль що на Донбасі так не зробили. От в Одесі зібралась погань в одному приміщенні - сталось те що сталось - і не має ніякої ОНР. З вами тільки так треба. Війна є війна.
ТТ до Любі свині Показати IP 24 Квітня 2015 15:23
Шановний "ДУМАЮЧИЙ БЕЗЗАБОТНИЙ ЛІНГВІСТ", для початку ознайомтесь із Статутом ППСМ, затвердженого Законом Украіни. Ну а щодо правильності постановки беркутів на коліна не дай Бог відчути у разі постановки Вас в колінно-ліктьову позицію...тоді дійсно Орлом станете.
Анонім до Любі свині Показати IP 24 Квітня 2015 18:06
коментар було видалено
Учасниця до Анонім Показати IP 24 Квітня 2015 18:22
Україну знищують такі люди як ви, з таким мисленням, з такими ціностями. В житті так завжди, тим на чиємо боці правда, справедливість в меншості. Добро завжди бореться зі злом і на цей раз добро в Україні повинно перемогти, занадто багато для цього зроблено і втрачено( Слава Україні! Слава справжнім героям Українцям!
Анонім до Учасниця Показати IP 24 Квітня 2015 22:41
Тому ти і Учасниця, бо маєш такого рівня мислення.
Анонім до Любі свині Показати IP 24 Квітня 2015 19:20
"Жаль що на Донбасі так не зробили. От в Одесі зібралась погань в одному приміщенні - сталось те що сталось - і не має ніякої ОНР. З вами тільки так треба. Війна є війна" - через те, що ось такі хворі на голову бандерівці захопили владу в Україні під час державного перевороту - жителі Криму не захотіли ставати жертвами цих нацистів/фашистів і вирішили на референдумі повністю відділитись від України і повернутись до складу Росії. Ці тупі бандери-нацисти не розуміють, що своїми лозунгами / кричалками та відповідними діями "україна понад усе", "москаляку на гілляку", "москалів на ножі" - вони насправді знищують Україну. Це не Росія, не Путін, а саме ви, тупі бандери, знищуєте Україну!
БЕРКУТ Показати IP 24 Квітня 2015 14:47
Треба було застосовувати бойову зброю....
читач Показати IP 24 Квітня 2015 14:52
..до свині.......недоумку ...правду в коментах пишуть..у тій же Європі куди ми думали що нас заберуть ...якби понищили майно ті обкурені дебіли..то вони б заце оплатили і ще й сиділи б.....а у нас майже все так тільки навпаки.....данильчуку оплатили(квартира і машина)..а сидить гузь...........у Верховній раді......і ці двіжухи нового прокурора не на той шлях направлені.....тими уродами потрібно займатись що довели державу до такого стану як зараз є....до речі..в УМВС не працюю.....
Анонім Показати IP 24 Квітня 2015 15:16
Небіжчик Климчук вийшов поговорити до людей - Волинська адміністрація неушкоджена! Башкаленко сховався в МВС, щоб не встратити свою посаду, там від страху напився, до людей не вийшов, нацькував на людей міліцію з гранатами - МВС понищено! І далі живе. Ск*тина! А інші за це мають відповідати!
Анонім до Анонім Показати IP 24 Квітня 2015 21:12
В здании МВС находились стволы. Поэтому это здание и штурмовали. А какой смысл штурмовать ОДА?
знаючий Показати IP 24 Квітня 2015 16:21
До аноніма - 100 % в точку. прокурор наш теперешній "ще той чоловік". Ще пару таких рішень і буде "паперєднік"..
Волинський Показати IP 24 Квітня 2015 18:59
Підставив мєнтів Бошкалєнко...
Луцьк Показати IP 24 Квітня 2015 19:11
ТИХ ХТО КИДАВ ГРАНАТУ ЗНАЙТИ І ДО СУДУ, АЛЕ З ІНШОЇ СТОРОНИ НЕПРАВИЛЬНО ЩО МІЛІЦІЯ НЕ МОЖЕ ЗАХИСТИТИ СЕБЕ ТО ЯК ТОДІ ЗАХИСТИТЬ НАРОД, В ЄВРОПІ ЧИ В РОСІЇ ПРИ НАПАДІ НА ПОЛІЦІЮ ПЕРЕСТРІЛЯЛИ Б ВСІХ І ЦЕ БУЛО Б ЗАКОННО.
Анонім до Луцьк Показати IP 24 Квітня 2015 19:27
В штатах поліція постійно розстрілює безоружних людей, і там нікого не притягають до відповідальності. наприклад, як було у Фергостоні - поліцейського не судили, хоча він застрелив безоружну людину. Це в штатах, які світоч демократії та приклад для всього світу. А в нас все навпаки - натовп йде штурмувати приміщення МВС в якому знаходиться зброя і потім самі ж міліціонери і виявились винними за те, що чинили спротив цим бандитам.
Вова Показати IP 25 Квітня 2015 10:58
Правильно зробили , але натовп краще розганяти водою , тому я рахую до треба забезпечити всі заклади брансбойдами.
Очевидець Показати IP 25 Квітня 2015 15:58
Цей новий прокурор Чепіжик не з того починає, краще б розслідували справу про напад на працівників міліціі та заволодіння зброєю на Цуманському посту ДАІ, до цього часу зброя ходить по руках обкурених патріотів. УМВС закритий об'єкт і як би ці "мирні" демонстранти заволоділи зброєю та знищили кримінальні справи або просто спалили людей у приміщенні наслідки були б трагічні, але цього прокурор не хоче бачити і відповідатиме за це колись.
любим свиням Показати IP 26 Квітня 2015 10:52
Про Ваш рівень свідить Ваш нік.
улянка Показати IP 28 Квітня 2015 10:15
Что не говорите, а милиция нас бережет!!!!!
яков Показати IP 28 Квітня 2015 10:19
Если бы не милиция то гузи и данильчуки вверх ногами ходили, а так хоть их боятся.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus