USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинський камерний оркестр відсвяткує 30-річчя концертом

17 Вересня 2017 20:18
Академічний камерний оркестр «Кантабіле», створений при Волинській обласній філармонії, дасть концерт з нагоди свого 30-річчя. Захід відбудеться 24 вересня у Кафедральному костелі Святих Апостолів Петра і Павла о 15:00.

Концерт «Кантабіле» відбудеться під керівництвом блискучого музиканта-віртуоза, народного артиста України Товія Рівця та Архієрейського хору Свято-Троїцького кафедрального собору міста Луцька «Оранта» (художній керівник – заслужений діяч мистецтв України Василь Мойсіюк).

У концерті, присвяченому 30-річчю «Кантабіле», прозвучать твори Йогана-Себастьяна Баха, Георга Фрідріха Генделя, Крістофа-Віллібальда Глюка, Джузеппе Верді, Томазо Альбіноні, Антоніо Вівальді (славнозвісна «Глорія»). Слухач має нагоду почути чудовий спів Ганни Зарицької (сопрано) та Вікторії Чайки (меццо-сопрано).

Як запевняють організатори, лучани-меломани отримають справжню насолоду від неймовірного концерту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus