USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Волинський посадовець заступився за незаконний бізнес колеги по партії

4 Грудня 2017 08:00
Директор Волинського обласного центру зайнятості та очільник президентської партії «БПП» на Волині Роман Романюк виступив на захист «короля контрафакту», депутата Луцької міської ради Петра Неструка.

Допис на захист товариша та колеги по партії Роман Романюк розмістив у Фейсбук, пише Під прицілом.

Як повідомлялося, нещодавно кореспондент програми «Секретні матеріали» та «Українські сенсації» Тарас Середич опублікував матеріал журналістського розслідування, у якому досліджував тему контрабанди підакцизних товарів до Європи. У ході розслідування і розкриття схеми реалізації контрафактного алкоголю усі ниточки вивели на керівника місцевої БПП «Солідарність» у Луцькій міській раді Петра Нестерука.

Однак замість того, аби вимагати порушити після оприлюднених відомостей кримінальну справу проти організатора злочинної схеми, волинський високопосадовець, директор Волинського обласного центру зайнятості та очільник президентської партії «БПП» на Волині Роман Романюк виступив на захист Петра Нестерука.

Очевидно, між наповненням державного бюджету і другом, який займається незаконною діяльністю, але з яким разом відпочиває у саунах, він все таки залишається на стороні товариша. Петро Нестерук користуючись своїм статусом у суспільстві, впродовж останніх років просуває цю «мутну» бізнес-схему та фінансує діяльність президентської «Солідарності» на теренах Волині.

Незаперечні докази протизаконної діяльності Нестерука, викриті численними журналістськими розслідуваннями, Роман Романюк називає нічим іншим як «цькуванням опонентів, які вважають Петра Нестерука сильним політиком та бояться його конкуренції...».

Нагадаємо, навесні цього року, під час контрольної закупки безакцизної горілки, родичі дружини депутата Нелі Нестерук, побили місцевих медійників ТРК Аверс. Депутату вкотре вдалося залагодити справу з правоохоронцями, і як наслідок за перешкоджання журналістської діяльності, жодна особа не була покарана.

«Зрозуміло, що за його спиною хороша підтримка, адже, на щастя, люди, які його обирали, бачать реальні результати роботи, а не пусті слова. Петро Нестерук йшов у міську раду з новими ідеями і бажанням працювати, але, звісно, зараз ініціатива нікому не потрібно, адже треба прибирати усіх, хто може стати на заваді дерибану міської казни й роздачі земель та комунального майна.

Читати ще: Податківці, поліцейські, прокурори: хто допомагає Нестеруку в торгівлі контрафактом

Я впевнений, що ситуація, яка зараз склалася тільки загартує Петра Калениковича й він продовжить роботу задля розвитку міста й добробуту лучан!» - йдеться у щемливому дописі Романюка.
Політик Роман Романюк заперечує будь-які докази наведені журналістами, що висвітлюють не зовсім чисту бізнес-діяльність його однопартійця, наголошує видання.

Вочевидь, пише Під прицілом, між державними інтересами (наповненням казни) та другом, який кілька років поспіль порушує закон і встиг завдати державі збитків на десятки мільйонів гривень, Роман Романюк обирає сторону товариша, а не інтереси українців.

В той час невідомо, чи знає представник партії президента, що контрафактною продукцією ЗАТ "Люботинський завод Продтоварів" м. Харків «Пшенична», ТОВ "Концерн "Біг-М" м. Полтава «Club vodka» щодня труяться сотні українців, поки так звані бізнесмени набивають на людському горі та біді собі кишені.

Віталій Іщук
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Кулик В.М. Показати IP 4 Грудня 2017 09:28
Папєрєдніки - плачуть від зухвалості і наглості нинішніх "революціонерів" у владних структурах !!!
Волиняка Показати IP 4 Грудня 2017 09:33
Ну порішали дурню Романюку посаду - сиди тихенько не гавкай!Нє тре в фейсбуку зарісуватись показати ,,свою громадьську позицію" шоб до виборів не забули.
Тупійте українці Показати IP 4 Грудня 2017 09:54
Бо мудрі Ви нікому не потрібні. Через те Вам будуть постійно заливати з екранів мильне ла?но. І мінімум розвиткових і корисних програм. — Бійтеся українці! Маєте бути послушними та боятися вийти з хати. Через те із зомбоящика максимально будете чути, де хто застрілився чи повісився. Максимум негативу. — Пийте українці! Тверезі Ви нікому не потрібні. А ще краще: маєте здохнути. Щоб звільнити територію. Яка готується для продажу за борги. Задля такої благої цілі теж із зомбоящика будете чути про »чоловічу радість», »п’єш-як дихаєш», »сила зерна», »чоловіки люблять натуральність» і т.д. — Будьте бідні українці! Бо заможні та незалежні Ви нікому не потрібні. Маєте стояти на колінах та молитися на тарілку супу та субсидію. А господарі на Вас знайдуться. Ось такі реалії… Маємо самі рятуватися у цьому вирі. Щоб не зникнути. У цей непростий час має бути більше позитиву. Щоб вселити людям надію на краще. Має бути пропаганда здорового способу життя, міцної сім’ї. Має бути фінансова просвіта населення. В центрі уваги має стати людина.
Ау до Тупійте українці Показати IP 4 Грудня 2017 17:03
+ Нічого доброго в Україні не відбудеться найближчих кілька років. Поки не прийде жорстка та сильна людина, яка впровадить справжні "надважкі" реформи, яка спростить навантаження на бізнес та закрутить я?ця держслужбовцям. Тоді буде жити ще важче, як зараз 5-7 років. Ось тоді, можливо, стане СИЛЬНА УКРАЇНА!!!
Лучанин Показати IP 4 Грудня 2017 10:27
Як не захистити того, хто годує зі свого "корита".
Юра Показати IP 4 Грудня 2017 11:14
Петро ти криса! Яким був забитим менеджером і розказував, які він рішає діла, таким самим нікчемним барином став зараз
... Показати IP 4 Грудня 2017 15:11
Я не розумію чому цей депутат підприємець ще працює де податкова поліція прокуратура схема розкрита журналістами?
Анонім Показати IP 5 Грудня 2017 00:24
Петька сильний конкурент? В чому? В перегонах зто більше винюхає? ))))
Bomba Показати IP 5 Грудня 2017 15:43
Скажи хто твій друг, і я скажу хто ти...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus