USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

Вперше у Луцьку – відомий скрипаль-віртуоз

19 Вересня 2017 16:10
У рамках Першого Всеукраїнського туру вперше у Луцьку дасть концерт відомий мільйонам українців скрипаль-віртуоз Святослав Кондратів. Виступ відбудеться 30 вересня в приміщенні Палацу Культури міста Луцьк о 18:00.

«Дорогі мої шанувальники! Зустріч з вами для мене хвилююча радість та велика відповідальність», - говорить Святослав Кондратів. «Ми щодня багато та наполегливо працюємо, щоб створити для вас одну з найкращих та найцікавіших програм за участю її величності Скрипки!» - додає віртуоз.



Скрипка Святослава Кондратіва разом з Маестро побувала майже на всіх континентах. Саме тому музика, яку створює та виконує скрипаль така різнобарвна та колоритна.

Музичний досвід Святослава настільки обширний та різноманітний, що дозволяє йому в своїй творчості поєднувати будь-які жанри, міксувати безсмертну класику з сучасними стилями та напрямками.

Святослав Кондратів є випускником однієї з найсильніших академічних скрипкових шкіл України – львівської. Він закінчив спеціалізовану музичну школу ім. С. Крушельницької та Національну музичну Академію ім. М.Лисенка. Він очолював гурт, який підтримував українську олімпійську збірну в Пекіні на ХХІХ Олімпійських іграх. Разом з етно-проектом об’їздив всю Америку та Канаду. Його запрошують на шоу «Голос Країни», де його скрипка допомагає здобувати глядацькі симпатії найкращим вокалістам проекту. У супроводі симфонічного оркестру його композиції звучать на найбільших сценах українських міст, з ним разом кияни та гості столиці зустрічали Новий 2017 рік на Головній ялинці країни на Софіївській площі в Києві.

Квитки на сайтах Concert.ua, Каса.юа, а також у Музичному магазині «Кобза» за адресою вул. Стрілецька, 31; та у Музичному магазині «Медісон», вул. Лесі Українки 17 (вхід з двору).

Детальна інформація за номером: 063 724 97 19
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ЗМІ Показати IP 19 Вересня 2017 17:14
А ще квитки продаються у драмтеатрі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus