USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Всеукраїнський рух «Твоя країна» їде у Луцьк

8 Травня 2015 12:58
Великі замки та заводи, високі гори й терикони, широкі проспекти та середньовічні вулички... і люди з усіх куточків Єдиної Країни – ось, що об’єднує учасників Всеукраїнського проекту «Твоя країна», які 23-26 травня завітають до Луцька.

15 людей із різних міст України, які не ділять свою Батьківщину на Схід і Захід, а вивчають її, намагаються заглянути у невідомі закутки міст і містечок, пізнавати колорит життя мешканців інших регіонів, зупиняться у древньому Лучеську на декілька днів. Організатори звертаються до лучан з проханням допомогти з житлом для учасників проекту.


Учасники «Твоєї країни» обмінюються досвідом, баченням тих чи інших ідей з однодумцями.

«Мене надихають такі подорожі, мене наповнюють емоціями такі різні і такі цікаві люди, з якими доводиться спілкувалися. Ви змушуєтє рухатися далі. «Великого бажайте», - каже одна із учасниць руху Віра Лебідь.

У щоденнику мандрівників за час існування руху – більше 55 візитів у різні куточки країни, у проекті взяло участь близько 700 учасників.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus