USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.55 40.00
  • PLN 9.75 9.88

«Ви обговорювали, а Поліщук прийшов і зробив», - депутат

26 Липня 2017 12:17
Депутати Луцької міської ради від фракції «Самопоміч» звинуватили радника міського голову, депутата Ігоря Поліщука та його команду, що вони мало зробили для міста. Втім, Ігор Поліщук інформував, що проекти, які поки не реалізовуються – проходять експертизу та будуть втілені у життя.

На початку пленарного засідання сесії Луцької міської ради 26 липня, депутат від «Самопомочі» Алла Надточій прочитала більшість пунктів звіту роботи Ігоря Поліщука на посаді виконувача повноважень міського голови за 100 днів. Так, вона висловила невдоволення, що не всі обіцяні об’єкти реалізовані.
Ігор Поліщук пояснив кожен пункт окремо.

«Мені приємно, що Алла Володимирівна вивчила мій звіт. На ваші зауваження відповім. Щодо квіткового ринку в центрі міста, то відбулися збори із підприємцями, був конструктив і порозуміння. На сьогодні є підписаний меморандум із квіткарями, що ринок буде перенесений до філармонії, зараз виготовляють тимчасові споруди. На звільненому місці буде сквер. А ви згадайте, як Юлія Вусенко зі скандалом намагалася перенести квіткарів.

Щодо підняття зарплати окремими категоріям освітян. Дійсно ми це зробили, проявили таку ініціативу, бо це передбачає законодавство.

Ви згадували амбулаторію на Вересневому, на її реконструкцію виділили 4 мільйони гривень. Також кошти виділяли на медобладнання луцьких лікарень, поліклінік, бо керівники установ обгрунтували їхню необхідність. Окрім цього, з міської казни виділили 1,5 мільйона гривень на ремонт жіночої консультації, на даний момент виготовлена проектно-кошторисна документація і проходить експертиза. Окрім цього гроші виділили й за зверненням ВОГО «Даун-синдром» на оздоровлення дітей. Тому говорити про нераціональне використання коштів – безпідставно, всі заплановані проекти реалізуються», - наголосив Ігор Поліщук.
Депутат Борис Смаль зауважив, що політичні опоненти тільки обговорюють ситуацію в місті, а Ігор Поліщук прийшов з командою та зробив, те, чого потребують лучани.
Нагадаємо, що нині у Центральному парку імені Лесі Українки в Луцьку проводять роботи з його облагородження: вкладуть нову бруківку, зроблять вуличне освітлення, нові лавки та сцену. Також у місті масово ремонтують прибудинкові території та дороги, зокрема вперше почали облагороджувати приватний сектор.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
? Показати IP 26 Липня 2017 12:28
І.Поліщук зробив би більше але йому заважали теревенщіки та піарщики з " самопомочі" ,"солідарності" та інші свистуни та стрибуни
орест Показати IP 26 Липня 2017 12:52
А що зробив соломатин?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus