USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Вилучений у Луцьку спирт на 2,2 мільйона – арештували

2 Листопада 2016 10:42
Спирт орієнтовною вартістю 2,2 мільйона гривень, який вилучено з незаконного обігу, арештовано.

На вилучений з незаконного обігу спирт вартістю понад 2,2 мільйона гривень накладено арешт відповідно до ухвали Луцького міськрайонного суду від 1 листопада 2016 року.

Про це повідомили в оперативному управлінні ГУ ДФС у Волинській області.

Нагадаємо, що 24 жовтня 2016 року поблизу Луцького МПД ДП "Укрспирт" затримано вантажний транспортний засіб з номерними знаками Івано-Франківської області, яким здійснювалось транспортування спирту без будь-яких дозвільних документів. За наслідками огляду весь незаконний вантаж а саме 18,8 тонн спирту орієнтовною вартістю 2 млн. 240 тис. грн. вилучено.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, провоохоронці розслідують походження спирту, який під ранок 24 жовтня затримали поблизу «Укрспирту», та встановлюють особу власника затриманої вантажівки «Даф», що його перевозила. Хто незаконно транспортував підакцизні товари – встановить слідство.

За цим фактом слідче управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Волинській області до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесло відомості про вчинення кримінального правопорушення за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 статті 204 КК України (незаконне придбання з метою збуту або зберігання з цією метою а також збут чи транспортування з метою збуту незаконного виготовлених підакцизних товарів).

На даний час триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Арештантам Показати IP 2 Листопада 2016 12:56
Не забудьте розводити дистильованою водою 1:1. Турбуйтеся про своє здоров'я і пийте на здоров'я.
Царь Показати IP 3 Листопада 2016 07:37
Схема стара як світ! "Спочатку спирт-потім спиртовмісна рідина -потім переиворюється на іншу хімічну речовину - потім на речовину невідомого походження...і зникає взагалі з поля зору" Вони в одній звязці Укрспирт і ДФС

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus