USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Вже сьогодні: Луцький «Мотор» представляє Україну під Москвою

27 Серпня 2013 12:38
Міжнародний авіаційно-космічний салон МАКС-2013 відкрився сьогодні, 27 серпня, в м. Жуковський МосковськоЇ області, РФ. Про це повідомляє УНН. Один з учасників салону – луцьке підприємство ДП «Луцький ремонтний завод «Мотор». У день відкриття з ранку до вечора в рамках салону тривають заходи ділової та виставкової програм, - повідомляють організатори заходу. На стендах виставки представлені макети та натурні зразки авіаційної техніки військового призначення, виготовлені підприємствами-учасниками експозиції

Волинські Новини повідомляли раніше, що ДП «Луцький ремонтний завод «Мотор» у складі Державного Концерну «Укроборонпром» представлятиме Україну на Міжнародному авіаційно-космічному салоні в Московській області РФ.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЛУЦЬКЕ ПІДПРИЄМСТВО – УЧАСНИК АВІАЦІЙНО-КОСМІЧНОЇ ВИСТАВКИ В РОСІЇ

Крім цього, сьогодні на МАКСі пройде Міжнародний Авіаційний Конгрес, на якому зберуться провідні фахівці світової галузі.

Також на сьогодні заплановані спеціальна літня програма, а ввечері відбудеться прес-показ анімаційного фільму Disney «Літаки», йдеться у повідомленні.

Довідка: Міжнародний авіаційно-космічний салон МАКС займає одне з провідних місць у ряді найбільших світових авіа-форумів.
Головна мета проведення МАКС — демонстрація російських високих технологій та відкритості внутрішнього ринку Росії для спільних проектів із зарубіжними партнерами.
МАКС проводиться в місті Жуковському, на аеродромі центральної випробувальної бази країни — льотно-дослідницького інституту ім. М. М. Громова.
Значне місце в програмі МАКС займають наукові конференції та симпозіуми, що проводяться під егідою державного наукового центру Росії — ЦАГІ. Вони дозволяють вченим і фахівцям обмінятися думками з приводу найбільш гострих проблем розвитку авіації та космонавтики в сьогоденні і майбутньому.


ЧИТАТИ ЩЕ: НА «МОТОРІ» 75 РОКІВ НЕ ЗРАДЖУВАЛИ ДВИГУНАМ. ІНТЕРВ’Ю. ФОТО
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus