USD 39.40 39.77
  • USD 39.40 39.77
  • EUR 39.45 39.85
  • PLN 9.70 9.86

Як розпорядиться комунальним майном Волині новий склад облради

9 Грудня 2015 15:45
Комунальне майно продавати не планують, навіть таке, яке не приносить вигоди обласному бюджету.

Таку позицію озвучив голова обласної ради Ігор Палиця під час прямого ефіру на телеканалі «Нова Волинь» учора, 8 грудня.

Нагадаємо, в обласній раді депутати створили тимчасову комісію, яка планує проаналізувати роботу комунальних підприємств і закладів області. Комісія має провести економічний аналіз діяльності підприємств, установ, медичних і оздоровчих закладів, з’ясувати, на що витрачалися кошти, окрім того, в керівників попросять бізнес-плани подальшого розвитку. На основі цих досліджень члени комісії визначатимуть, хто з них має й надалі працювати на своїх посадах.

Також голова Волинської облради пояснив подальшу долю комунального майна і те, чи чекати від депутатів нового скликання сплеску продажу та приватизації майна, яке належить територіальній громаді.

«Я категорично проти того, щоб продавати комунальне майно, і поки я буду головою облради - не дам такої можливості взагалі. Безумовно, є майно, яке збиткове, яке не потрібне області, і бажано його продати. Можливо, це колись буде зроблено. Але буде зроблено тоді, коли країна буде розвиватися, коли майно коштуватиме дорого, а люди отримуватимуть високі зарплати. Бо продавати майно треба так, щоб за нього виручити максимально коштів», - переконує очільник Волиньради.

«Я - противник розпродажу комунального майна. А те майно, яке несе збитки, чи не використовується, і його треба законсервувати, - ми законсервуємо», - резюмував він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Серго Показати IP 9 Грудня 2015 16:56
Початок обнадійливий.
дідо Показати IP 9 Грудня 2015 17:20
Актив.який не приносить доходу,приносить збитки,і яке легко вкрасти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus