USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.67 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку ігнорують інвалідів?

2 Грудня 2014 21:50
Луцькрада звітує про успішні ремонти доріг, а громадські активісти говорять про порушення прав інвалідів й будівельних норм при створенні нових пішохідних переходів. Справа може дійти до суду

Про це йшлося під час засідання комітету забезпечення доступності інвалідів та інших маломобільних груп населення до об’єктів соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури при облдержадміністрації сьогодні, 2-го грудня.

«По проспекту Соборності збудували нові пішохідні переходи. Це - дуже добре, але проігноровано усі вимоги щодо інвалідів: переходи не підходять для людей з особливими потребами. Це не просто обурює, а слів не вистачає. Адже на всі наші звернення нам говорять, що колись може усе зроблять», - розповіла керівник проектів Громадської організації інвалідів з вадами зору «Генерація успішної дії» Людмила Фурсова.

"Через те, що нові пішохідні переходи не облаштували належно для людей з особливими потребами, громадські активісти планують звернутися в суд", - розповідає Людмила Фурсова.

Нагадаємо, нещодавно ЖКГ Луцька звітувало про відремонтовані дороги. Тоді поінформували, що вартість робіт по проспекту Соборності становить 5,5 мільйона гривень.

Під час заходу також розповіли, чому Волинь недоступна для інвалідів.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агентство Волинські Новини розповідапло про те, що громадські активісти заявляють, що люди з особливим потребами не завжди можуть отримати в Луцьку передбачені для них пільги, а судові справи тягнуться роками.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Старый обыватель Показати IP 2 Грудня 2014 22:34
Ох , ха-ха - это пипец : главой минздрава Украины утвердили Александра Квиташаили, в 2008 году он возглавлял министерство труда, здравоохранения и социальной защитыГрузии. В Грузии его помнят очень хорошо ))) Он чуть ли не ежедневно открывал там новую (отремонтированную) больницу (поликлинику) с современным оборудованием ( показывали по ТВ ) , а потом выяснилось , что оно было закуплено в ЕДИНСТВЕННОМ экземпляре и перевозилось на нескольких машинах для показа по ТВ и при проверках... Отакi дiла , дорогi друзi i малята ...
що це таке? Показати IP 2 Грудня 2014 23:05
Складається враження, У нас в державі взагалі всіх ігнорують
морозюк Показати IP 3 Грудня 2014 01:27
передвигаясь по некоторым дорогам Волыни и в частности Луцка возможно стать инвалидом... но а если серьезно, все очень печально...реально спасение утопающих в руках самих утопающих...
ВОНО Показати IP 3 Грудня 2014 06:15
коментар було видалено
Анонім Показати IP 3 Грудня 2014 11:53
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus