USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Як зміниться рух маршрутки № 33 у Луцьку

3 Листопада 2016 10:46
Мешканці вулиць Огієнка, Клима Савура, Чорновола у Луцьку не залишаться без автобусного сполучення внаслідок зміни маршруту № 33, який запустили менш, ніж два місяці тому, 8 вересня 2016 року.

Нагадаємо, вчора, 2 листопада, у виконкомі вирішили внести зміни в рух маршруту №33 - для того, щоб нещодавно створений маршрут не зник з карти міста. Тепер маршрутка буде їхати від Центрального ринку до проспекту Волі, а не вулиці Винниченка.

Отож, із вулиці Паркової автобус повертатиме на проспект Волі і далі курсуватиме вулицями: Рівненська, Відродження, Молоді, Соборності, Чорновола, Задворецька, Клима Савура, Огієнка, Василя Мойсея, Винниченка, Словацького,Богдана Хмельницького, Ковельська (місце міжзмінного відстою на вулиці Ковельській перед поворотом на вулицю Глушець).

Нагадуємо, у Луцьку під маршрут №33 обладнали 11 додаткових зупинок на вимогу пасажирів за адресами:

- вулиця Івана Огієнка, 2-б (по обидві сторони вулиці), - Івана Огієнка, 18 (по обидві сторони вулиці), - вулиця Клима Савура, 20 (заїзна кишеня біля магазину «Азалія»), - Клима Савура, 31, - Клима Савура, 34, - Клима Савура, 44, - Клима Савура, 65, - Клима Савура, 82 (по обидві сторони вулиці), - вулиця В’ячеслава Чорновола, 20, - В’ячеслава Чорновола, 26 (напроти гаражів), - В’ячеслава Чорновола, 44.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
лучанин Показати IP 3 Листопада 2016 12:35
жах, гіршого маршруту не придумаєш. Так навмисне зроблено, заплутали марштут, а тепер ще гірше зробили. Про людей подумайте а не про свої кишені
жителька огiенка Показати IP 3 Листопада 2016 21:11
Ох капець(((( Тепер вiд Старого ринку на огiэнка через усе мicто... Жах Попереднiй маршрут кращий i рентабельнiший, бо ЦУМ i Промiнь захвачував... А так то по схожому i 23 iздить((((
оце роблять!!! Показати IP 4 Листопада 2016 09:20
Зробили маршрут. Нате люди, їздіть, пройшло два місяці - забрали. Питання: ДЛЯ ЧОГО ЙОГО ВІДКРИВАЛИ? Люди скільки часу писали, просили відкрити маршрут цими вулицями. Від старого ринку знову немає чим добратися до Огієнка, Клима Савури, Гонгадзе, Тараса Боровця, чи треба їхати через все місто. Люди тільки почали звикати до маршруту, побільшала кількість людей, і от на забрали, НАВІЩО??? Кажуть перевізник в убитку. Треба пасажирам привикнути до маршруту, вивчити його, а тоді буде більше прибутку, а не за два місяці його міняти, людей ще більше збивати з толку. Наприклад маршрут 23 теж спочатку був неприбутковим, а тепер подивіться маршрутка зранку і ввечері забита. Якщо міняти так маршрути, то пасажирів і не буде. Шановні читачі якщо хочете попробувати повернути маршрут через Огієнка, Клима Савури можна підтримати петицію на сайті Луцької міської ради

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus