USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Відзавтра подорожчає вартість проїзду в маршрутках Луцька

24 Травня 2018 20:16
З 25 травня, після опублікування рішення в газеті «Луцький замок», граничний тариф на послугу з перевезення одного пасажира автобусами на міських маршрутах становитиме 5 гривень.

Про це інформують на сайті міської ради.

Для дітей шкільного віку від 6 до 18 років - 2 гривні за одну поїздку, за наявності учнівського, студентського квитка.

Як повідомлялося, рішення про подорожчання вартості проїзду ухвалили під час засідання виконавчого комітету 16 травня. Нагадаємо, 15 травня міськрада підписала меморандум з луцькими перевізниками, відповідно до якого ті зобов’язуються підвищити якість надання послуг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 29
Анонім Показати IP 21 Травня 2018 11:24
Сидіння зранку мокрі,ліпкі,замазані,задній міст разом з сідушкою підскакує на ямах,дах капає,ржава...за що платити?!?!Сервіс?Я сумніваюсь,буде так як і за 2-3-4...Чи вони скотчом позаліплюють ржаві тріщини і буде як нова?Пересідаємо дружно на тролейбуси і хай маршрутки повозять повітря,поки не куплять нові,або ціна буде відповідати якості!!!
Andrij Показати IP 21 Травня 2018 11:29
Так давайте сразу повысить до 10 грн. за презд, народ и так уже без штанов..
Пасажир Показати IP 21 Травня 2018 11:54
Питання на засипку. Іхати за кермом і розмовляти по бобілці заборонено, а кермувати битком набитим автобусом і одночасно збирати гроші за проїзд, давати здачу, обганяти конкурентів дозволено. Чи зобов"язаний пасажир передавати гроші водієві за іншого пасажира?
Анонім до Пасажир Показати IP 21 Травня 2018 12:11
Не зобов'язані передавати,залежить від людини,зайде,сяде і тиче,б'є по плечі,даже без слів штурхає,раз сказав"зараз як штурхну в голову"х*ми,б*дло не виховане,а ще по телефону в весь голос розказує,рішає,б**лотя!Суть в тому,якщо вони візьмуть людину збирати гроші,то їй треба платити зарплату і ціна ще виросте,та й в тій маршрутці сильно не побігаєш,особливо рано,тому і їздимо як є,по с*отськи!І ці штурхання і це хамство,розмовляння,це все за нашого не вихованого суспільства,на сайті Київстар є стаття,як поводити себе під час розмов,дуже цікава,але наше б**ло читати не вміє!
Торі до Пасажир Показати IP 21 Травня 2018 12:59
а в чому проблема передати за проїхд за іншу людину? руки відваляться? якщо не подобається передавати, то сідайте в кінці маршутки і тоді ніхто вас не потурбує
Andrij до Торі Показати IP 22 Травня 2018 06:08
Платить надо при входе или выходе а не во время маршрута.
Саме так до Торі Показати IP 22 Травня 2018 15:40
предати гроші буває проблематично тільки тоді, коли стоїш і однією рукою тримаєшся, щоб не впасти, а в іншій тримаєш сумку, пакет і таке інше, тоді я відмовляюсь і прошу передавати тими хто сидить, а у всіх інших випадках можна й передати, адже і ваші так само передають, а ті хто "без слів штурхає" то не факт же що вони свої вам дають, в час пік їх вже по ланцюговій реакції так само разів сорок поштурхали і що? Кулаком там гепнули по плечі чи що такого страшного сталось? Треба трохи терпимішими бути, бо рівень конфліктності, аж зашкалює.
Анонім до Саме так Показати IP 26 Травня 2018 19:48
Ну раз так,то давайте я вам ногою в вухо,або на спину плюну,треба ж бути терпимішим,це ж нормально,ви дожилися до того рівня,коли штурхати в спину це норма!!!Як ви деградували!!!!Шок,жах!!!.А не краще вічливим,людянішим,добрішим,ну накінець розумнішим?А ще вчити молодь пройтись в пустій маршрутці і передати,а то підліток заходить і по плечах.А ще стоять пів години на зупинці,а коли заходять в маршрутку то починають гроші діставати,шукати,падати,не тупість?Коли ж ви будете людьми,а не стадом не розумним?
Обурений Показати IP 21 Травня 2018 12:11
Маршрут #26 взагалі сьогодні зранку не було 3 рейси. Чекали 30 хв. Сервіс супер. Лишилось по 5 грн зробити.
Валентина Показати IP 21 Травня 2018 12:35
Дорогі лучани! Пересідаємо на тролейбуси. Яка якість та культура перевезень? Нульова. Обов'язкого водій повинен обілечувати пасажирів а не кричати на весь транспорт кожну зупинку що ще хтось не передав за проїзд. Давайте будемо поважати себе та вчити невігласів!!!
Квиток Показати IP 21 Травня 2018 13:06
Не забуваймо, друзі брати квитки на проїзд! Спонукатиме власників зменьшити апетит.
Компостер до Квиток Показати IP 21 Травня 2018 13:36
Забудуть, друже, обов'язково забудуть. Пару днів максимум хтось зробить над собою зусилля, та й по всьому. Ну і ще в фб гнівні відгуки і пости понаписують, зараз і потім, коли зачепить щось (не задумуючись при цьому, який толк від того писання і купи комментів під ним). От зверху писали про невідповідність маршрутки техвимогам, про те що 26-а не приїхала. Ти думаєш там хтось зробив щось, крім "висловлення глибокого обурення і стурбованості" в інтернеті? Реальні дії, що можуть щось поміняти в ситуації? Всі ми розуміємо відповідь на це питання, та й воно риторичне швидше) А я вже давно зрозумів, що якщо когось "мають" в хвіст і в гриву - то це в першу чергу його проблема, бо дозволяє. Терпить і мовчить, ну і лінь щось робити, крім писання в інтернеті.
Анонім до Компостер Показати IP 21 Травня 2018 13:48
Якщо ви звикли,щоб вас і в хвіст і в гриву то терпіть,а я пересідаю на велосипед,тролейбус.Принципово.Тролейбус їде в деяких випадках швидше як це жовте корито по 5 грн.ще й в дві сторони за 4 грн.і їздять по графіку.
Анонім Показати IP 21 Травня 2018 13:43
Дуже добре....Я їду в Польщу
Анонім до Анонім Показати IP 21 Травня 2018 13:52
Тебе там чекають,раб.Тут ти хоть право маєш на щось,а там ти ніхто.Саме легше втікти,слабак.Вже від вас техніка польської збірки стала гірша дешевого китаю,бо ви там так старанно працюєте по пів року і втікаєте з місця на місце.Заробиш паро тисяч і приїдеш сюди,будеш тузом тут ходити,а гроші кінчаться знов будеш голодранцьом.Щасливої дороги і можеш не вертатись,на одного ....менше буде.
Хаха до Анонім Показати IP 21 Травня 2018 14:12
Ти юний фантазьор, краще крути колеса в велосипеда, насолоджуйся своїм правом мовчки, бо в твоєму випадку реально "лучше мовчати чим говорити". Їдь собі в тролейбусі, слухай манатіків в телефоні, і все в тебе буде ок. Головне - не задавайся складними питаннями, наприклад "якщо більша половина працездатного населення поїде працювати за кордон, то з чиїх виплат будуть утримуватись пенсіонери і соціальна сфера". Одне тільки тобі скажу - не факт що той хто заробив там гроші, вернеться сюди (а якщо працював там офіційно і отримав пенсію - то взагалі забудь). А якщо і приїде в гості, то подивиться тут на один і той самий бардак, побачить твоє дурнувате писання, та й подумає "та ну його к бісу, з такими му*аками в одній країні жити"
Так Показати IP 21 Травня 2018 14:10
Спочатку на громадських слуханнях, за участі не менше 300 учасників, обговорити і ухвалити текст меморандуму про якість обслуговування. Потім оприлюднити його. Потім його підписати. Потім дочекатись перших встановлених ознак виконання цього меморандуму. Потім погоджуватись на підвищення вартості проїзду. А взагалі, це окозамилювання, бо має бути не меморандум, а юридично оформлений договір.
Вася Показати IP 21 Травня 2018 17:37
Да ну на*. Бідні нещасні. Покажіть у*оди свій валовий виторг і затрати. Водій у день має мінімум 500грн. Ви гляньте на яких машинах власники іздять. Немає за що ремонтувати? Якби ви і*іоти економіку вчили то знали б що таке амортизаційний фонд.
Джек Показати IP 21 Травня 2018 19:35
Ви всі такі розумні. Тільки жалієтесь.
Луцьк Показати IP 22 Травня 2018 02:42
«Нагадаємо, 15 травня міськрада підписала меморандум з луцькими перевізниками, відповідно до якого ті зобов’язуються підвищити якість надання послуг.» так говорять завжди, але якість транспортних послуг лише погіршується: переповнені автобуси, відсутність вентиляцій, водіі-хами, невідремонтованні, старі та іржаві авто (яким якимсь дивом дали дозвіл на перевезення пасажирів)
по чому рахували Показати IP 24 Травня 2018 19:22
Собивартисть. Перевезення? Квитки взагали водии не дають! Як рахували пани депутати.чи специ АМКУ? В кулуарах по карманах?
лучанка Показати IP 24 Травня 2018 20:00
Усі читаймо меморандум і вимагаймо його виконання, щоб не просто папірчик підписали.
скептик Показати IP 24 Травня 2018 20:25
наша пісня гарна, нова. починаєм її знову. чим гнида відрізняється від влади ? не корчить з себе пухнастого зайчика
Саньок Показати IP 24 Травня 2018 20:32
От ви усі: "тролейбуси, тролейбуси..." Так тролейбус не завтра, то за тиждень-два стане три гривні.
ОХ Показати IP 24 Травня 2018 22:26
Я за тролейбус.
пасажир Показати IP 24 Травня 2018 22:38
А де обіцяна маршрутка від кільця Дубнівської? - Схоже на те, що власник 251-го маршруту "переконав" у недоцільності нового маршруту? Виручки від перевезення оселедців в години "пік" 251-ю маршруткою вистачає на "переконання".
Луцьк Показати IP 25 Травня 2018 15:49
Якесь в міській раді пролобіював інтереси групи перевізників, за це отримав хорошу суму винагороди...от вам і ціна 5 грн. за квиток.
лучанин Показати IP 25 Травня 2018 19:18
... ну і де квитки за проїзд? де облік пасажирів?
Студент Показати IP 30 Травня 2018 23:30
Дуже обурює ставлення водіїв до студентів та учнів. Вибачте, але у законі зазначено, що до 18 років м б по повне право їздити за 2 гривні ЗАТ наявності студентського квитка. Вже третій день поспіль водії хамовито вимагають студентський квиток і дивлячись в нього доказують, що мені 19 років, адже я вже навчаюся на 2 курсі, їх абсолютно не цікавить, що до коледжу я вступила після 9 класу і зараз мені 17. Також не цікавить і дата народження, яка теж зазначена на студентському. Після такого хочеться забрати ті 2 гривні і просто вийти з маршутки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus