USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

З ініціативи Ірини Констанкевич 23-й округ отримав 6 млн гривень

10 Жовтня 2017 16:47
До кінця цього року на розвиток 23-го виборчого округу з фонду соціально-економічного розвитку надійде ще 6 мільйонів гривень. Про це зазначено в Постанові Кабінету Міністрів №689. Кошторисні пропозиції сформовані на основі звернення народного депутата від УКРОПу Ірини Констанкевич, повідомляє прес-служба волинського УКРОПу.

Зокрема, для Камінь-Каширського району виділено 1 млн 527 тис. грн, Ківерцівського – 1 млн 560 тис. грн, Маневицького – 1 млн 550 тис. грн, Любешівського – 1 млн 306 тис. грн.

«Найголовніше – це проблеми, які озвучували люди на зустрічах із депутатом. А тепер треба контролювати, як ці гроші освоюватиме виконавча влада. Закликаю всіх до цього. Якість і вчасність – ось два головні критерії. Жодна копійка не має бути змарнована чи вкрадена», – написала на своїй сторінці у Facebook Ірина Констанкевич.

Нагадаємо, за перший парламентський рік роботи Ірина Констанкевич залучила для потреб округу понад 27 мільйонів гривень.

У черговому транші з фонду соціально-економічного розвитку в Камінь-Каширському районі передбачено кошти на придбання обладнання для центральної районної лікарні та Камінь-Каширського центру первинної медико-санітарної допомоги, капітальний ремонт електромереж будинку культури села Грудки, виготовлення проектно-кошторисної документації «Реконструкція лазні під Полицівську амбулаторію загальної практики сімейної медицини», заміну вікон на енергозберігальні в Карасинській АЗПСМ, школах сіл Карасин та Боровне, Камінь-Каширському центрі первинної медико-санітарної допомоги, придбання опалювальних котлів та обладнання для будинку культури с. Ворокомле, центральної районної бібліотеки, ЗОШ I-III ступенів, влаштування покрівель у ЗОШ I-II ступенів с. Мельники-Мостище, с. Верхи та с. Личини, ДНЗ «Журавлик» с. Хотешів, придбання меблів та комп’ютерної техніки для експериментальних класів загальноосвітньої школи I-III ступенів с. Раків Ліс, виготовлення проектно-кошторисної документації «Будівництво школи I-III ступенів в с. Стобихівка».

У Ківерцівському районі кошти спрямують на капітальний ремонт приміщення ДНЗ «Калинонька» с. Жорнище, придбання відеокольпоскопа МК-200 для Цуманської районної лікарні, реанімаційних моніторів, гістереоскопа операційного для КЗ «Ківерцівське РТМО» (4 шт.), капітальний ремонт будинку культури села Журавичі.

У Маневицькому районі кошти виділено на капітальний ремонт системи опалення ЗОШ с. Нова Руда Маневицького району, реконструкцію будівлі ЗОШ І-ІІ ступенів с. Граддя (влаштування санітарних кімнат), капітальний ремонт котельні зі встановленням твердопаливного котла в загальноосвітній школі I-III ступенів с. Гораймівка.

У Любешівському районі за гроші із соцеконому заплановано капітальний ремонт флюорографа, придбання медобладнання для Любешівської центральної районної лікарні, реконструкцію вуличного освітлення на вул. Б. Хмельницького, Зарічній, Шуміка, Сонячній, Костюшко, Зеленій у смт Любешів, придбання комплектів медичного обладнання для амбулаторій загальної практики сімейної медицини та фельдшерсько-акушерських пунктів Центру первинної медико-санітарної допомоги Любешівського району.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанка Показати IP 10 Жовтня 2017 17:51
Молодець!!! Якби всі депутати так поацювали, а не штани просижували і свої кармани грошима набивали, то можливо і був би лад у нашій країні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus