USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

З січня сміття в Луцьку забиратимуть за новими правилами

27 Грудня 2016 10:11
Сміття у приватних секторах забиратимуть з нового року тільки тоді, коли воно перебуває у відповідному контейнері.

Про це розповіла начальниця луцьких муніципалів Юлія Сиротинська у програмі «Тема дня», інформує Конкурент.

З її слів, зараз інспектори муніципальної поліції разом із «Луцькспецкомунтрансом» об’їжджають приватні сектори, укладають договори, продають індивідуальні контейнери, видають приписи. І штрафують за те, що виставляють сміття на ніч.

«Я думаю, що за рік часу ми вийдемо на те, що лучани зрозуміють, що краще мати бак, адже це для себе приємніше. Мені дуже подобається практика на Закарпатті, де в них біля кожного обійстя виставляють контейнер і забирають сміття винятково те, яке в контейнері або на контейнері, якщо сміття стоїть збоку, то його не забирають», – зазначила Сиротинська.

Як повідомлялося раніше, інспектори відділу контролю за благоустроєм та санітарним станом міста департаменту муніципальної поліції Луцької міської ради спільно з працівниками ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс» з 23 жовтня по 6 листопада 2016 року уклали договори на встановлення 58 контейнерів на вулицях Теремнівській, Львівській, Миру, Шевченка та Степовій.

Нагадаємо, у вересні Інформаційне агентство Волинські Новини інформувало про придбання 42 контейнерів для сміття для встановлення за наступними адресами: вулиця Митрополита Андрія Шептицького, вулиця В. Хурсенка, вулиця Кутузова, вулиця Вороніхіна та вулиця Клима Савура.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Иван Показати IP 27 Грудня 2016 10:16
Нам это больше нравится, когда Юлька занимается мусором а не гаражами. На правильном пути находитесь, панночка Сиротинская
Мар"я до Иван Показати IP 27 Грудня 2016 20:01
Дуже добре , що позабирали гаражі з дворів.Вам не має де ставити машину, то продайте її.
Анонім Показати IP 27 Грудня 2016 11:29
вирішила на контейнерах заробити. ню-ню ....
Бармалєй Показати IP 27 Грудня 2016 13:09
Наведіть порядок зі смітниками на Червоного Хреста, а то гроші за вивіз берете, а на все Красне чотири смітники. І везуть люди те сміття і з Володимирської і з Кічкарівки і зі Львівської. До тих смітників страшно підійти через болото. Чогось в Центри і Старому місті змогли зробити площадки під смітники, накрити їх, обгородити сіткою, щоб собаки не рзносили, а тут срач срачем. А ще за смітники відповідає "Луцьккомунтранс", а за те, що біля смітників - Жек. А толку ніякого.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus