USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

За мобілку чи навушники з ЗНО виганятимуть

15 Квітня 2011 12:27
Зовнішнє незалежне оцінювання цьогоріч триватиме з 2 до 24 червня.

Про ці та інші новації ЗНО-2011 розповіла проректор із питань ЗНО Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти Надія Бобак, - пише СіД.

«Внесено зміни до специфікації тестів з окремих предметів. У тестах з історії України, біології, географії уперше використовуватимуть завдання, які передбачають коротку відповідь множинного вибору. У тестах з іноземних мов кількість завдань зменшено з 51 до 46», – розповіла Бобак.

Змінено й порядок проведення зовнішнього оцінювання. Ідеться передусім про відповідальність абітурієнтів за використання технічних засобів приймання та передавання інформації чи рукописних або друкованих джерел під час ЗНО.

«Якщо вчителі помітять мобілку, навіть вимкнену, чи навушники, учасника тестування відразу виводять із кабінету. Часто хитруни здавали один телефон перед тестуванням, а другий проносили із собою», – пояснює координатор ЗНО на Волині.

Цими днями оприлюднили орієнтовний список міст, у яких працюватимуть пункти тестування. Усього на Волині буде 27 таких пунктів, розташують їх у Луцьку, Нововолинську, Ратному, Ковелі та Маневичах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus