USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Закарпатські «гастролери» сидітимуть під вартою у Луцьку

28 Жовтня 2016 21:28
Затримали двох мешканців Ужгорода, які обікрали оселю лучанина.

Про це повідомляють у прес-службі прокуратури області.

Зранку 25 жовтня раніше судимі (один – двічі, інший – аж чотири рази) за злочини проти власності закарпатці зі ще двома їхніми земляками вирішили розжитися чужим майном у будинку на вулиці Корольова в Луцьку.

Чотири рази судимий зловмисник залишився біля паркану слідкувати за ситуацією, інші троє через вікно проникли в оселю й викрали ноутбук, спричинивши господарям матеріальну шкоду на 4 тисячі гривень.

Двох злодіїв вдалося затримати по "гарячих слідах" після повідомлення власника майна про вчинений злочин. У них вилучили викрадену техніку.

Ще двоє "гастролерів" утекли й перебувають у розшуку.

Затриманим же повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена за попередньою змовою групою осіб, поєднана з проникненням у житло).

Щодо них обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 днів. Нині зловмисників перевіряють на причетність до вчинення інших злочинів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus