USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку пограбували помешкання посадовця

1 Жовтня 2015 22:45
З квартири чиновника викрали 19 тисяч доларів США, які сім'я збирала на лікування дитини. Про це повідомляють у прес-службі УМВС України у Волинській області.

Про неприємний інцидент правоохоронцям повідомила його дружина, 37-річна лучанка.

Зловмисник, шляхом підбору ключа, проник у помешкання та викрав 19 тисяч доларів США, п’ять тисяч гривень та золоті вироби. Як з'ясували, гроші сім’я збирала на лікування дитини.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група міського відділу міліції. Правоохоронці вилучили речові докази.

"За фактом крадіжки відкрили кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Ми докладемо максимум зусиль, аби встановити та затримати злочинця", – повідомив начальник Луцького МВ УМВС України у Волинській області Ігор Муковоз.

Окрім того, у мережі з’явилося повідомлення від Віктора Стасюка, який і є постраждалим. У ньому чоловік розповів, що кошти сім'я збирала на лікування дитини.

"Завтра чи післязавтра стану кандидатом у депутати Волинської облради та Луцької міськради від Громадянської позиції. І ось сьогодні, ніби у кращих традиціях жанру політтехнологій, мою квартиру пограбували. Втрату заначки у 5 тисяч гривень, яка призначалася для сплати частини іпотечного кредиту, та кількох золотих речей дружини, можна якось пережити. Але разом з цими цінностями грабіжники викрали також значну частину коштів, які завдяки рідним, друзям і колегам, ми зібрали для операції дитині за кордоном, яку поки що відклали за порадою канадського професора. Це дуже великі кошти - близько 20 тисяч доларів, які грабіжники самі ніколи не повернуть, якщо не станеться чудо і наша міліція їх не знайде. Але у цьому чи наступному житті цих покидьків цей їхній вчинок ляже важким тягарем на їхню карму чи душу (хоча не впевнений, що вона у них є, бо коли вони шукали гроші, то відкрили папку з документами на файлі з моїм листом до одного нардепа щодо надання допомоги на лікування сина і так її (папку) і залишили!", - йдеться у дописі постраждалого.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Анонім Показати IP 2 Жовтня 2015 09:59
Сволота
Леонід Показати IP 2 Жовтня 2015 10:46
Це великий гріх для злодіїїв, кара буде страшна і невідворотня!
Андрій до Леонід Показати IP 2 Жовтня 2015 11:26
Якщо це не піар-акція?
Леонід до Андрій Показати IP 2 Жовтня 2015 16:34
Знаю ситуацію, і не дай Бог нікому. Просто ми всі з села.....
Валентин до Андрій Показати IP 2 Жовтня 2015 21:18
Андрій. Мені шкода тебе, в тебе хвора уява! Ця сім'я для своєї хворої кровинки по копійці збирає. Вікторе тримайся, давайте свої номера карток, будемо знову збирати. А ти, леоніду, краще допоможи матеріально, а не займайся словесним поносом.
ас Показати IP 2 Жовтня 2015 13:31
нещодавно в дитячий садочок передали отруйних 10 000$ постадали отруїлись два депутата і директор садочка діти не пострадали
Леонід до ас Показати IP 2 Жовтня 2015 16:39
А що в литячому садочку не можна відкрити рахунок в банку для благодійників????
Сусід Показати IP 2 Жовтня 2015 16:08
Тим хто думує-роздумує і робить припущення - це не піар-акція!
Анонім Показати IP 2 Жовтня 2015 19:52
3наемо іх біду. Нам господь поміг врятувати нашу дитину . Будемо молитись за дитинку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus