USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Замах на Осмаєва: журналіст опублікував архівне відео з кілером

9 Червня 2017 11:41
Відомий російський журналіст Олександр Невзоров опублікував архівне відео телепередачі «600 секунд», коли на ній гостював майбутній кілер Артур Денисултанов-Курмакаев, який скоїв замах на Аміну Окуєву і Адама Осмаєва в Києві.

Дане відео було зроблено на початку 1990-х років в рамках програми «600 секунд», ведучим якої був Невзоров, передає видання Апостроф.

Відео опублікували на сайті YouTube.

«Рідкісна і цікава плівка. Молодість знаменитого кілера. Того самого Артура Денисултанов-Курмакаєва на прізвисько «Дінго», який, за даними українських ЗМІ, стріляв у Адама Осмаєва, але був застрелений дружиною Осмаєва (не на смерть)», - йдеться у підписі під відео.

В інтерв'ю в кабінеті Невзорова Курмакаєв попередив, що автомобіль, який був викрадений у його спільників, повинен бути негайно повернутий, і пообіцяв, що «все закінчиться дуже погано» для злодіїв, якщо вони його негайно не повернуть.

1 червня у Києві на Подолі у Києві намагалися застрелити Адама Осмаєва та Аміну Окуєву, які домовилися про інтерв'ю з нібито французьким журналістом Алексом Вернером з Le Monde. При зустрічі "кореспондент" дістав пістолет "Глок" і вистрілив в груди Осмаєву, після чого його дружина з нагородного пістолета марки ПМ чотири рази вистрілила в нападника.

Чоловіка, який намагався вбити чеченського добровольця, відомого воїна АТО Адама Осмаєва, готували в ФСБ або ГРУ Росії. Згодом стало відомо, що кілер легалізувався в Україні шляхом шлюбу з громадянкою України і певної схеми фальсифікації документів через кілька органів влади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 9 Червня 2017 11:51
Знову граблі,.семенченко _гришин.осмаєва _наташа нікіфорова,хто кого за дурня має, хз

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus