USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Завдяки Фонду Ігоря Палиці школа у Луцькому районі отримала телевізори та парти

27 Жовтня 2017 08:00
Сучасні плазмові телевізори та парти для діток отримала завдяки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» та політичній партії УКРОП Промінська загальноосвітня школа I-III ступенів Луцького району.

Презентація результатів проекту громади села Промінь «Комфортне навчання» відбулася 24 жовтня.

Так, на умовах співфінансування Фонд виділив 34 тисячі 270 гривень. Вчителі вже використовують сучасні плазмові телевізори на уроках – це дозволяє покращити рівень викладання, збільшити наочність навчання та осучаснити його. Дітям стало цікавіше вивчати нові теми, також їм легше освоювати деякі практичні навички з допомогою візуалізації матеріалу.

У Промінській школі навчається 93 дитини, тут є діти з Вербаїва, Коршовця, Лучиць та Мстишина. Вчительський колектив старається формувати імідж школи та її обличчя, адже вчителі акцентують увагу на комфортному навчанні. У школі надають якісну освіту та намагаються підвищити у дітей інтерес до навчання.
Директор школи Антоніна Демчук подякувала Фонду Ігоря Палиці та виразила сподівання, що нова техніка мотивуватиме дітей краще навчатися.
«Ідею про написання проекту запропонував вчитель фізичного виховання Володимир Казаков. Ми підтримали його та на загальношкільних батьківських зборах вирішили, що у проект потрібно включити придбання парт та телевізорів. Наразі у класах встановили сім телевізорів. Загальна сума, необхідна для реалізації цього проекту, близько 50 тисяч гривень. На парти гроші виділила дирекція Володимир-Волинської птахофабрики – 8700 гривень, 4 тисячі виділили батьки та більше 34 тисяч гривень виділив Фонд Ігоря Палиці.

Користуючись нагодою, ми хочемо подякувати Фонду за підтримку. Діти дуже задоволені, вчителі розпочали використовувати телевізори на своїх уроках, адже з їхньою допомогою вони можуть показати і відео, і фото, і презентації. Тепер діти мають можливість робити проекти. Сподіваємося, що надалі будемо працювати із Фондом Ігоря Палиці та реалізовувати нові проекти», - зазначила Антоніна Демчук.

Своєю чергою, керівник офісу УКРОПу в Луцькому районі Наталка Рубльова зауважила, що сучасні плазмові телевізори – це велика допомога вчителю, адже вони дозволяють глибше розкрити матеріал, показати певні досліди. З її слів, хорошою мотивацією для діток є поїздка у Буковель – проект, який Фонд реалізовує вже не один рік. З Промінської школи поїде вже третя дитина, яка заробила цю поїздку своєю працею. Вона виразила сподівання, що Фонд зі школою будуть співпрацювати і надалі.
За допомогою нового телевізора учням 6 класу провели урок із світової літератури. Діти мали змогу не лише почитати біографію Жюля Верна у книзі, а й подивитися відео про відомого письменника, в якому йшлося про його дитинство, опісля перегляду відео учні жваво обговорювали почуту інформацію та відповідали на запитання вчительки. Також шестикласники переглянули презентацію про творчість письменника.
Голова ініціативної групи Володимир Казаков зазначив, що він взявся за цей проект, аби навчання дітей стало комфортнішим. Він подякував Фонду Ігоря Палиці за сприяння у реалізації проекту, а також всім, хто допоміг реалізувати проект. Також Володимир Казаков висловив сподівання, що за допомогою Фонду Ігоря Палиці біля школи вдасться побудувати майданчик зі штучним покриттям.
Насамкінець депутат Луцької районної ради від політичної партії УКРОП Олексій Мельник розповів, що завдяки зверненню директора школи та тісній співпраці депутатів, був відремонтований фасад школи, але, на жаль, не встигли відремонтувати дах, адже вже починався навчальний рік, тому він виразив сподівання, що співпраця триватиме.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus