USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Гоцул та Палиця розповіли про легкоатлетичні шанси Луцька

17 Червня 2016 18:39
Із нагоди відкриття Чемпіонату України з легкої атлетики у Луцьку вчора, 16 червня відбувся брифінг за участю голови Волинської облради, засновника Фонду «Тільки разом» Ігоря Палиці та президента Федерації легкої атлетики України Ігора Гоцула.

Нагадаємо, за підтримки Федерації легкої атлетики України, Федерації легкої атлетики Волині та Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» учора стартував Чемпіонат України з легкої атлетики – головний національний легкоатлетичний старт сезону, який є основним етапом відбору на чемпіонат Європи (6-10 липня, Амстердам) та Олімпійські ігри (5-21 серпня, Ріо-де-Жанейро). Дійство відбувається у Луцьку на стадіоні «Авангард». На Волинь прибули спортсмени з усіх регіонів України, у тому числі є тут спортсмени з Донецької та Луганської областей та окупованого Криму. До слова, кримчанин Максат Кандимов вже здобув перше місце серед молоді на дистанції 110 метрів із бар’єрами.

ЧИТАТИ ЩЕ: У ЛУЦЬКУ - СВЯТО КРАСИ І ГРАЦІЇ. ФОТО



Зокрема, як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, заступник Міністра молоді і спорту Ігор Гоцул під час брифінгу наголосив: "Волинь сьогодні демонструє приклад усім областям країни. Особливо, якщо порівняти зі ставленням місцевої влади до організації спортивних змагань у інших регіонах".

Також він повідомив, що, формуючи календар наступних змагань, Федерація легкої атлетики України візьме до уваги заявки, подані Волинню. «Ми готові віддати Волині стільки змагань, скільки вони захочуть і скільки готові будуть взяти», - повідомив Ігор Гоцул.

Своєю чергою, засновник Фонду «Тільки разом», голова облради Ігор Палиця пояснив: вкладення грошей у спорт – це інвестиція в здоров’я волинян. Якщо влада не фінансує його, - то фінансує Фонд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus