USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Молодіжка «Волині» заслужено взяла перемогу. ОНОВЛЕНО

23 Березня 2014 12:14
Стадіон «Підшипник» у Луцьку відкрив 2014-й футбольний рік матчем молодіжних команд «Волині» та «Ворскли». Хороша погода, добре підготовлений газон і настрій команд передбачали якісний футбол, повідомили у прес-службі «хрестоносців».

Власне його й побачила доволі численна аудиторія, яка завітала на матч 22 туру молодіжних команд. Господарі делегували у склад кількох гравців, які пройшли зимові збори разом з основним складом команди – тренери прагнуть надати їм ігрову практику.

Перший тайм за моментами пройшов «в одні ворота» - «Волинь» U-21 грала розкутіше і створювала гольові ситуації частіше. Ймовірно, цьому посприяв дуже швидкий гол господарів – вже на 19 секунді гри! Задерецький промчав лівим флангом, подав у центр, де Селін ударом головою шансів Ткаченку не залишив – 1:0.

Доки гості оговтувалися, господарі могли дуже швидко подвоїти рахунок. Знову Задерецький активно зіграв на фланзі, обіграв навіть голкіпера, прострілив у центр на вільного Селіна, але захисник «ворсклян» відчайдушним підкатом ліквідував загрозу.

Гості спробували перевести гру на половину поля «Волині», почали загострювати гру, але до гольових моментів чи ударів у площину воріт справа не дійшла. Тим часом на 23 хвилині команда Федюкова подвоїла рахунок. Знову Задерецький «порвав» свій фланг, виконував подачу, але м’яч опустився у дальньому куті воріт гостей – 2:0!

У першому таймі запам’яталася ще розмашиста атака у виконанні Коблюка, Селіна й Кінаша. Останній вивів на ударну позицію Никитюка, але кіпер «Ворскли» дав раду його удару.

Друга половина матчу почалася із шансів для Дмитра Літвінєнка, який вийшов замість Селіна. У першій спробі м’яч з ноги нападника «зняв» захисник, а от друга увінчалася успіхом – Літвінєнко добив м’яча після удару Коблюка і сейву кіпера гостей – 3:0!

Дуже швидко «Ворскла» відігралася. Це після подачі кутового і невпевненої гри кіпера господарів у власні ворота м’яча зрізав Коломієць.

«Волинь» зіграла на контратаках, у яких небезпечно грали Літвінєнко з Хомченком. Дмитро мав найреальніший шанс збільшити рахунок. Після подачі Хомченка і скидання Максимука Літвінєнко у падінні пробив трохи неточно дальнього кута. «Ворскла» ж влучила зі штрафного у поперечку…

У підсумку – заслужена перемога лучан. Зауважимо, що дубль «Волині» втретє поспіль забиває три голи у матчі, а також здобуває очки у четвертому поспіль матчі – перемоги над «Таврією», запорізьким «Металургом», «Ворсклою» і нічия із «Карпатами». Так тримати!

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus