USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Черлідинг: голосуємо за драйвових лучанок

27 Грудня 2016 16:09
Найкращі танцювальні колективи виступають не лише на спеціальних фестивалях, а й на баскетбольних матчах. Цьогоріч Федерація баскетболу України вирішила провести конкурс на визначення найкращих танцювальних колективів. Волинський край у конкурсі представляє група підтримки луцького БК «Волиньбаскет» - «Diamond stars».

«Команді нашій два з половиною року. Хоча спочатку вона створювалась як група підтримки «Lutsk Bisons» - луцької команди з американського футболу, та вже без малого два сезони найчастіше виступаємо на баскетболі і є офіційною групою підтримки БК «Волиньбаскет». Пригадаю, як спочатку ми підтримували наших баскетболістів лише хлопали, вибігали, відпрацьовували номер і знову стояли і хлопали. Тепер же все інакше - тепер справжні емоції! Вболіваємо уже не тільки як група підтримки, а як друзі і прихильники: кричимо і стрибаємо від емоцій, щиро радіємо виграшам, і нервуємо коли програють... Ну а глядачі уже знають нас, і працюють теж з нами в команді – хлопають і тупають разом з нами, кричать кричалки. Ну і на вулицях впізнають», - розповіла учасниця «Diamond stars» Анна Рекретюк.

Для того, аби радувати своїх вболівальників луцька група тренується мінімум тричі на тиждень, а перед відповідальними виступами і частіше. Адже тренування черлідерів включають в себе декілька напрямків: хореографія, основна фізична підготовка, гімнастика (розтяжка), акробатика. «Це поєднання робить черлідинг дуже жорстким спортом і травматичним, але дуже видовищним! Тобто кожен черлідер – однозначно екстремал», - переконана Анна.

До кожного виступу «Diamond stars» підходить відповідально. Є чіткий розподіл обов’язків.

«Хореографічною частиною і підтримками дівчачої половини займаюсь я, а от частина акробатики і партнерських стантів лягає на сильні плечі наших хлопців - Тараса Черняка і Сергія Бичка», - продовжила дівчина. - В музиці і самих номерах ключове слово – драйв! Саме драйвова музика надихає, саме драйвові номери хочеться найбільше танцювати, хоча вони зазвичай складніші і саме там більше небезпечних елементів».

Змагання черлідерш відбувається у два етапи. Кожен вболівальник може переглянути на сайті ФБУ та у групі ВК номери учасників та проголосувати за улюблений. Голосування триватиме з до 30 грудня (12:00). У другому етапі оцінку виставлятиме суддівська колегія.

Команда Інформаційного агенства Волинські новини вже підтримала луцький «Diamond stars». Тепер черга наших читачів.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 27 Грудня 2016 17:08
Гарні дівчата
Вак Показати IP 28 Грудня 2016 13:56
Ще б команда так грала.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus