USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Чому гравці «Волині» хочуть забути вчорашню гру з «Карпатами»

28 Вересня 2015 10:45
«Ми всі дуже раді після цієї перемоги. Хоча, зізнаюся, відразу прагнемо забути гру і почати готуватися до «Зорі». Але вболівальникам подарували два голи у дербі», - так півзахисник «Волині» Сергій Кравченко прокоментував перемогу над «Карпатами», у якому він, крім того, відкрив лік забитим голам у Луцьку. Про це інформують у прес-службі лучан.

Нагадаємо, поєдинок між «Волинню» і «Карпатами» завершився із рахунком 0:2 на користь луцької команди. Головний тренер «Волині» Віталій Кварцяний розповів про свої враження від гри між його підопічними і львіськими «Карпатами».

- Ви готувалися саме до дербі?

- Так, ми всі знали про стосунки Волині і Карпат. Крім того, знали, що Карпати отримали нищівну поразку в минулому турі, тому будуть агресивними. Ще знали, що львів’яни мали зустріч із вболівальниками перед цим.

- Могло видатися, що «Волинь» виграла сьогодні на класі, чи як…

- Можу погодитися із цим, хоча швидше не на класі, а впорядкованою грою. Правильно зіграли. Вчасно всі зони перекривали, вчасно забили і не дали особливо моментів «Карпатам» створити.

- У виїзних матчах «Волинь» часто провалювала другі тайми. Сьогодні такого не сталося. Чому?

- Ми вже коли виходили після перерви, то між собою наказували один одному, щоб не «здувалися», боролися до кінця й атакували. Бо пам’ятали, як в кількох матчах провалили саме стартові хвилини.

- Забив ти гарний гол…

- Дякувати Матею треба за хороший пас. Пройшла сильна подача і я вчасно підставив голову. Залетіло класно… Але якби легший пас був би, то не знаю, чи забив би. Дуже зрадів першому голу за "Волинь".

- Наша команда знову повернулася на четверте місце в таблиці. Зазираєте в неї?..

- Аякже! Але голосно нічого не говоримо (сміється). Утім, амбіції є у всіх гравців і в тренерів. Конкретної задачі нам не ставили, ми б’ємося за перемогу у кожному матчі. В кінці сезону подивимося в турнірну таблицю, а поки не хочеться голосних заяв про єврокубки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus