USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Емоції через край: на трибунах матчу «Волинь» - «Металіст»

25 Квітня 2014 12:06
Не дивлячись на те, що ФК «Волинь» вже вчетверте не вдається завоювати перемогу, під час гри з харківським «Металістом» спортсменів гаряче підтримував рідний стадіон «Авангард».

Як завжди, емоцій та настрою вболівальникам додали ультрас, які, традиційно, базувались на 17 секторі. Оскільки між фанатами клубів оголошено перемир’я, то вболівальників з Харкова привітали вигуками «Харків!», а у відповідь чули «Луцьк!». Перегукувались між секторами майже весь перший тайм.

Сильно вразив присутніх і флешмоб волинян. Так, коли 60-метровий банер зі словами «тільким тим історія належить, хто сьогодні бореться й живе», стадіон в один голос почав скандувати «Слава Україні!» та «Герої не вмирають!».

Згодом до речівок фанатів долучились і інші глядачі – разом з 17 сектором почали стрибати під вигуки «хто не скаче, той москаль!», а також не забули пригадати традиційною піснею Президента Росії Володимира Путіна.

Але запалу глядачів вистачило на більше – раз за разом під гул людей трибунами котилась людська хвиля, яку починали в одному кінці стадіону, а «ловили» харків’яни в іншому. Насамкінець, гаряче дякували за «гол престижу» Волині, коли рахунок став 1:4 на користь гостей зустрічі.

До слова, ультрас не прийняли в подарунок від футболістів «Волині» футболку. Як пояснили, «команда вже четвертий раз не може відвоювати перемогу ні в домашніх матчах, ні на виїзді». Мовляв, потрібно мотивувати спортсменів боротись та перемагати.


Окрім того, під час тайму ма місце флешмоб з піротехнікою та транспарантом, який організували фанати луцької «Волині».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Петро Показати IP 25 Квітня 2014 12:19
Респект фанатам, так тримати, ВИ ПАТРІОТИ УКРАЇНИ!!!!!!!!!!
Футбольна счталочка Показати IP 25 Квітня 2014 12:39
Тили- тили, трали-вали . Вот и Крым мы проипали... Пять, четыре, три, два, рас. Проипем сечас Донбас.
Фан Показати IP 25 Квітня 2014 16:27
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus