USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кварцяний - у ТОП-20 тренерів українського чемпіонату

19 Листопада 2012 14:44
Колишній тренер ФК «Волинь», депутат Луцької міської ради Віталій Кварцяний потрапив у перелік 20 найкращих тренерів українського чемпіонату.

Про це йдеться у статті, яка опублікована на сайті Football.ua.

Так, автор матеріалу про найкращих тренерів Станіслав Салата пише, що Кварцяний - один з тих рідкісних персонажів, до яких не можна ставитися байдуже.

Окрім вміння знаходити талановитих футболістів у «глушині», він відзначає правдолюбство спортивного фахівця та те, що протягом багатьох років він залишається одним із найпомітніших і медійно затребуваних тренерів України.

Також Салата пише, що й нині, попри від'їзд тренера до Запоріжжя, волинський футбол асоціюється з Віталієм Кварцяним, бо майже всю свою спортивну кар'єру той віддав ФК «Волинь».

Всеукраїнська слава до футбольного фахівця прийшла в 2001 році, коли він учергове очолив луцьку команду та вивів її до Вищої ліги. Опісля цього, Кварцяного навіть порівнювали з наставником англійського «Манчестер Юнайтед» Алексом Фергюсоном: обидва більшу частину кар'єри працювали в одному клубі.

З «Волинню» пов'язані найбільші досягнення Кварцняного-тренера. Наразі він опинився в запорізькому «Металурзі», щоб допомогти клубу в боротьбі за виживання в Прем'єр-лізі.

«Якщо у Кварцяного більше ніде нічого не вийде і він повернеться на телебачення, його ще довгі роки будуть пам'ятати як одного з найбільш видатних і неординарних тренерів в українському футболі», - підсумовує Салата.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus