USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Кварцяний - у трійці кращих тренерів України

16 Грудня 2010 09:28
Тренер ФК "Волинь" Віталій Кварцяний увійшов у трійку кращих тренерів України за версією газети "Український футбол".

Уболівальники, експерти та журналісти визначили найкращих воротарів, легіонерів, гравців і тренерів України, - пише "Про футбол".

Віталій Кварцяний зайняв третє місце у десятці кращих тренерів України. А найбільше визнання серед вітчизняних тренерів отримав керманич "Металіста" Мирон Маркевич. Друге місце - у головного тренера української "молодіжки" Павла Яковенка.

Найкращим легіонером українського футболу визнано капітана донецького "Шахтаря" Даріо Срну. Слідом за ним йде бразилець "Металіста" Тайсон і ще один "гірник" - Вілліан.

Найкращим голкіпером України став представник "Шахтаря" Андрій П'ятов. За ним розташувалися динамівець Максим Коваль та Андрій Дикань з московського "Спартака".

Нарешті, найкращим футболістом 2010 року в Україні став Євген Коноплянка з "Дніпра". Друге місце у Ярослава Ракицького ("Шахтар"), а замкнув трійку форвард "Металіста" Марко Девіч.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus