USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Луцька волейболістка гратиме в чемпіонській команді

27 Серпня 2015 08:18
Екс-капітан луцької волейбольної команди «Континіум-Волинь-Університет» Інна Молодцова знайшла нову команду. У новому сезоні дівчина виступатиме у складі п’ятиразового чемпіона України южненського «Хіміка».

«Після перерви в кар'єрі, пов'язаної з народженням дитини, якраз шукала клуб, і мені подзвонив головний тренер «Хіміка» Сергій Голотов. Довго не думаючи, я погодилася грати в Южному, адже тут – хороша команда з традиціями. Тут є всі умови для ігрового росту і досягнення перемог. Хочеться увійти в свою кращу ігрову форму і разом з новою командою досягти високих результатів», - сказала Молодцова.

Нагадаємо, у волинській команді волейболістка двічі вигравала Кубок України та двічі ставала срібною призеркою Суперліги. А в сезоні 2012-2013 років дівчина виступала в турецькому чемпіонаті за стамбульський клуб «Сариєра». У «Хіміку» Інна вступатиме під звичним сьомим номером.

«Це - кваліфікований, досвідчений гравець першого темпу, який також зможе нам допомогти і в прийомі. У луцькій «Волині» вона надійно приймала», - розповів Голотов.

У команді Інна Молодцова вже встигла дебютувати в першому спаринговому матчі міжсезоння проти чемпіонат Білорусі «Перлини Полісся» з Мозиря. Українки перемогли 3:0 0 (25:14, 25:18, 25:21). Молодцова вийшла на заміну в третій партії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ВОЛИНСЬКІ ВОЛЕЙБОЛІСТКИ ЗАЛИШИЛИСЬ БЕЗ КАПІТАНА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus