USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Луцькі гандболісти взяли участь у міжнародному турнірі

20 Березня 2018 17:23
Нещодавно команда гандболістів Волинської обласної ДЮСШ повернулася з міжнародного турніру серед юнаків з гандболу, що відбувся у польському місті Улан-Майорат. Це традиційний турнір, який уже сім років має статус міжнародного. Загалом у Польщі він відбувся всімнадцяте.

Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом» оплатив транспортні витрати спортсменів. Допомогу було надано в рамках проекту «Підтримка команд з ігрових видів спорту», інформують у прес-службі Фонду.

Цьогоріч змагання тривали три дні серед чотирьох вікових категорій: хлопці – 2003, 2004 р. н. та дівчата 2005, 2006 р. н.

Як розповів старший тренер відділення гандболу ОДЮСШ Микола Шнит, Волинь представляли юнаки 2003 р. н. Це єдина українська команда, яка взяла участь у турнірі.

– Цьогоріч ігри проходили в чотирьох залах. Усього було 50 команд, в нашій категорії – 20. У своїй групі ми виграли три гри, одну програли й посіли друге місце. У підсумковому результаті турніру наша команда – сьома, – розповів тренер. – Рівень змагань, як завжди, високий. У Польщі хороші зали, відповідна інфраструктура. Останні поєдинки ми грали на фоні втоми, по дві гри на день. Якби вийшли на перше місце в групі, у нас були б усі шанси, щоб потрапити в призову трійку. Але реалії такі, що іноді одна гра вирішує все.

Задоволені поїздкою і самі гравці. Адже кожні такі змагання – це неабиякий досвід, нові враження та знайомства.

Микола Шнит відзначив, що волинські спортсмени співпрацюють з польськими командами тривалий час, тож участь у таких турнірах стала традиційною.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus