USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Волейболістка з Луцька втретє виграла кубок України

9 Січня 2016 11:25
Лучанка Інна Молодцова у складі ВК «Хімік» з Южного втретє у своїй кар’єрі стала володаркою кубку України з волейболу.

У нинішньму сезоні «Хімік» у фіналі переміг запорізьку «Орбіту» з сумарним рахунком 3:0. Кубок України з волейболу став третім у скарбничці команди з портового міста. «Бронзу» турніру в цьому сезоні зайняла «Сєвєродончанка», яка тріумфувала з тернопільською «Галичанкою» з таким же результатом.

«Ми дуже серйозно готувалися до фінальних ігор. Нам трохи важко було – останні місяці у нас був дуже щільний графік, і багато ігор дуже емоційними вийшли, зокрема, єврокубки. У півфінальному матчі з «Сєвєродончанка» була важка гра, не за рахунком, а за напругою. У фіналі команда так хотіла виграти, що навіть десь волейболістки переналаштувалися: багато елементів не вийшло. Тільки в останній партії почало щось вимальовуватися. Нервова гра, втім, як і будь-яка кубкова. Це не чемпіонат, де можна програти матч, а потім стати чемпіоном. Тут – гра на виліт», - розповів головний тренер ВК «Хімік» Сергій Голотов.

Зауважимо, для екс-гравця луцької ВК «Континіум-Волинь-Університет» Інни Молодцової це став перший трофей у новій команді. Нагадаємо, до «Хіміка» Інна перейшла у літньому міжсезонні. Та національний кубок не є новим досягненням для дівчини. Волейболістка раніше двічі тріумфувала у цьому турнірі у складі волинської команди у 2011-му та 2012-му роках.

«Перемагати в кубку стає доброю традицією, тим більше, що всі три мої вдалі фінали були в місті Южному, - зізналася Молодцова. - І «Орбіта», і ми показали хорошу гру. В цілому, хороший матч, вважаю, вийшов. Коли йшла на останню подачу, руки не тремтіли, але хвилювалася. Кубок виграно, тепер хочу з «Хіміком» перемогти в чемпіонаті і пройти якнайдалі в єврокубку».

За півроку в «Хіміку» Інна Молодцова встигла зіграти в 14 матчах Суперліги, 5 кубкових баталіях та 4 рази виходила на поле у єврокубкових зустрічах. Перший матч 1/4 кубка ЄКВ проти німецької ВК «Шверінер» «Хімік» зіграє вдома 21 січня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus