USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Луцькі хокеїсти перемогли червоноградців. ФОТО

13 Грудня 2010 17:05
Хокейний клуб «Луцьк» 11 грудня у Новояворівську з рахунком 2:5 здолав команду «Червоноград».
Перед гостьовим поєдинком проти ХК «Червоноград» лучани відчули значний кадровий «голод» – на Львівщину змогли поїхати тільки 11 польових гравців.
З них – лише двоє номінальних захисників: Павло Мажар та Василь Трофимчук. Щоб оборонці луцької команди мали хоч якийсь відпочинок під час гри, капітанові команди Вадиму Бесарабу довелося також перекваліфіковуватись на захисника.
В атакуючих рядах також був недокомплект, тому виходили наші нападники в різних складах.
У першому періоді гостям вдалося тричі вразити ворота суперника. Спочатку після кидка Олександра Подзезея Віктор Трофимчук та Сергій Русанов «організували» подвійний рикошет і від ключки Русанова шайба перетнула лінію воріт.
Досить швидко червоноградська команда вирівняла рахунок. Проте згодом Дмитро Тітов виграв боротьбу біля борту, відпасував Русанову за ворота, той в один дотик переправив шайбу на п’ятачок, де вже чатував Віктор Трофимчук і першим дотиком влучив у ворота.
І під завісу стартової третини поєдинку Сергій Кристін вивіреним пасом вивів Подзезея на побачення з воротарем – Олександр вдало реалізував такий собі ігровий буліт.
У другій третині гри лучани відверто «відпочивали». Номінальні господарі майданчика цим скористалися і відіграли ще одну шайбу.
ХК «Червоноград» цілком можна вважати «молодшим братом» нашого ХК «Луцьк». Свого часу в заявці луцької команди значилося чимало червоноградських хокеїстів на чолі з Орестом Левицьким та Юрієм Дзядиком. А минулого сезону з їх ініціативи був створений власний хокейний клуб з їх рідного міста.
Нині, окрім місцевих хокеїстів, серед яких два сини та два племінники згаданого Ореста Левицького, за червоноградців грають також гравці луцької команди «Любарт» - учасники чемпіонату-2010 Волинської області: Юрій Лотиш, Віктор Остапук, Віктор Лащу, Олександр Хоменчук, Петро Шишко та Віктор Семенюк.
У третьому періоді Дмитро Тітов влучним кидком завершив комбінацію, розпочату Павлом Мажарем та продовжену Сергієм Русановим і відновив статус-кво. А потім був гол капітана Вадима Бесараба.
Таким чином, луцька команда здобула перемогу.
Перемогли і конкуренти лучан, тому у турнірній таблиці залишається чотиривладдя, проте за додатковими показниками ХК «Луцьк» тимчасово опустився на третю сходинку.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus