USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.95

Луцький боксер – переможець всеукраїнського турніру

5 Грудня 2016 11:04
Відкритий всеукраїнський турнір з боксу серед молоді на призи срібного призера ХХVІІ літніх Олімпійських Ігор в Сіднеї Андрія Котельника відбувся у Львові з 30 листопада по 4 грудня.

У змаганнях брало участь участь 50 боксерів з різних регіонів України.

У складі збірної команди Волинської області участь у турнірі брали спортсмени відділення боксу КЗ «ДЮСШ № 2 Луцької міської ради», - повідомляють в управління з питань фізичної культури та спорту Луцької міськради.

Найуспішнішим на цих змаганнях став виступ Іллі Жуковського, який у ваговій категорії до 52 кг здобув золоту нагороду турніру.

За рішенням журі та членів оргкомітету, фінальний поєдинок Іллі з місцевим боксером Юрієм Фішером, було визнано найвидовищнішим, за що обидвом боксерам вручили пам’ятні статуетки та цінні подарунки. Луцькому боксеру дістався мобільний телефон.

Дані змагання стали випробувальними для нашого спортсмена і хорошою підготовкою до головних всеукраїнських змагань - чемпіонату України з боксу серед молоді, який відбудеться 19-26 грудня у Харкові.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
САК Показати IP 5 Грудня 2016 14:50
Так тримати!!! Доганяйте Ломаченка, ви зможете. Успіхів...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus