USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Металіст» проти «Волині»: наші знову програють

10 Серпня 2013 08:58
Дублери головної команди Волині знову поступилися. Цього разу поразки зазнали від харківських футболістів з «Металіста».

Склади обох команд у цьому поєдинку підсилили гравці основи, тому глядачі мали сподівання стати свідками захоплюючого поєдинку. У господарів за дубль зіграли Шелаєв, Березовчук, Пшеничних, Нойок, Барилко та Крістальдо, за «Волинь» – Матуку, Никитюк, Козьбан та Щедрий. Відзначимо й дебютний матч за молодіжний склад зовсім юного Зінкевича, а також гру у воротах Воробея. Передає прес-служба луцької команди.

Матч розпочався із потенційного гольового моменту у Дмитра Козьбана. Він вийшов віч-на-віч із Денчуком, але переграти кіпера не зумів. Утім, арбітр зафіксував у цьому моменті офсайд.

М’яч довго не затримувався у центрі поля, хоч битва за цю ділянку тривала до останніх секунд гри. Дещо пожвавила гру «Волині» заміна – Дудік, який напередодні зробив дубль у матчі юніорів, вийшов замість Щедрого і добряче потріпав лівий фланг оборони «Металіста».

Загалом перша половина гри пройшла за рівної боротьби, але на перерву команди пішли все ж за переваги «Металіста». Харків’янам вдався «гол у роздягальню». Барилка залишили самого на куті воротарського майданчика й нападник не міг згаяти такий момент – 1:0.

Другий тайм на правах команди, що програє, активніше почали гості, але не довели до логічного завершення кілька гострих атак, а також не використали зароблені стандарти. Неточними були й дальні удари «Волині». «Металіст» же стишив активність гостей ударом у поперечину від Краєва.

Тренери у середині другого тайму почали робити заміни й Олег Федюков вгадав з однією з них. Булигу хорошим вертикальним пасом вивели віч-на-віч із Денчуком й Дмитро реалізував свій момент – 1:1. Відзначимо у цьому моменті участь в атаці Козьбана й Дудіка, які, власне, й зробили півсправи для Булиги.

На жаль, рівновага довго не протрималася: лучани прогавили стандарт від господарів й Азацький головою вивів господарів уперед – 2:1. «Волинь» як могла навалилася на ворота «Металіста», але вдруге зрівняти рахунок в матчі не змогла.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
проло Показати IP 10 Серпня 2013 09:47
одним словом К А З Л И .....
Мишко Показати IP 10 Серпня 2013 13:57
Щебрий повинен грати за Клепачівську Баварію. Хлопчик сидить більше в Опері ночами і розказує, що він в Динамо грав. Невже тобі хлопче невідомо, що таке гра за свою честь, команду, місто??.Наступного разу я сам тебе виведу за вухо

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus