USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Молодіжка «Волині» вперше у сезоні перемогла

24 Серпня 2013 08:29
Гра у Полтаві між місцевою «Ворсклою» та луцькою «Волинню» відбувалася вчора увечері за спекотної погоди. Гаряче було й на полі – команди влаштували свято відкритого футболу, у якому, на щастя, «хрестоносці» були вдалішими. Повідомляє клубна прес-служба волинян.

Лучани відкрили рахунок вже на 19 хвилині. Карасюк підсік м’яча зі штрафного й вивів цим пасом Хомченка віч-на-віч із Казаковим. Віктор обіграв кіпера в ближньому бою і закотив кулю у ворота – 0:1.

«Волинь» контролювала гру і м’яча, пресингували суперника і за таких обставин два пропущені голи від полтавчан здалися недолугими. У Мельничука не вийшла діагональ, суперник м’яча перехопив, вивів Баранніка на Кичака й один з кращих бомбардирів чемпіонату молодіжних команд переграв Артема – 1:1. Дуже швидко господарі вийшли вперед, забивши знову через помилку «волинян» в опорній зоні (Шмиголь, 2:1).

Прикметно, що гості не занепали духом й могли ще в першому таймі зрівнювати рахунок. Щедрого виводили на ворота, але той останнім доторком до м’яча занадто сильно відпустив його від себе й мусив порушувати правила…

На початку другого тайму «Волинь» відігралася й знову пропустила. Нємчанінов, який вийшов на заміну, змістився із свого лівого флангу в центр, дуже сильно пробив й кіпер не втримав м’яча у руках. Першим на добиванні був Коблюк – 2:2. У відповідь «Ворскла» розіграла контратаку, яка закінчилася спочатку кутовим біля воріт Пшибили, який замінив Кичака, та ударом Сілюка з 16 метрів. М`яч по-зрадницьки ковзнув під Степаном… - 3:2.

Дубль «Волині» нарешті показав, що також вміє реалізовувати стандарти: Карасюк подав, а Приндета зіграв головою на випередження – 3:3. За такого рахунку прекрасний шанс змарнував Хомченко. Вже Щедрий міг забивати, вийшовши віч-на-віч з кіпером, але Артем відпасував на Хомченка, який …з 3 метрів запустив м’яча вище воріт…

На щастя, Віктор виправився, утім, йому в цьому допоміг Тарас Коблюк. Наш опорник спочатку поборовся в центрі поля, а потім і з воротарем, який завалив Коблюка. М`яч тим часом прилетів до Хомченка, який розстріляв ворота – 4:3!
На цьому моменти не закінчилися. Дудік, який замінив Хомченка, наприкінці гри не влучив у ворота з 5 метрів, пробиваючи головою. А за 5 хвилин до кінця матчу Пшибила врятував команду, відбивши майже «мертвий» удар… Лучани інстинктивно притиснулися до воріт, прагнучи зберегти таку валідольну перемогу, й таки втримали переможний рахунок у грі. Отже, у підсумку - 4:3 на користь волинян.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
юніор Показати IP 24 Серпня 2013 09:44
чому так ганебно грає молодіжка? ам же є непогані гравці. може тренереа слід змінити методику і ставлення до тренувань? або піти у відставку й дати керувати молоддю тим, хто вміє це робити
Вова Показати IP 24 Серпня 2013 10:01
який сором, калічі кривоногі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus