USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ми не повинні були вигравати, – Кварцяний. ВІДЕО

25 Липня 2011 09:22
Третій тур чемпіонату України завершився перемогою «Волині» над днінпропетровським «Дніпром», причому лучани вперше в історії незалежної України святкували перемогу в Дніпропетровську.
Ключові епізоди матчу відбулися у заключні хвилини гри. А героєм зустрічі став бразильський нападник Майкон, який відзначився дублем у другому поспіль матчі. Про це пише Проспорт.
У першому таймі гостріше виглядали гості.
Після перерви «Дніпро» нагадав лучанам, хто є фаворитом зустрічі. Проте надовго їх запалу не вистачило.
Олексій Антонов вийшов сам на сам із Віталієм Недільком, але воротар порушив правила за межами штрафного майданчика, за що отримав справедливий «гірчичник». Втім Ротань виконав штрафний невдало – м'яч хоч і летів у дев'ятку, проте став легкою здобиччю воротаря.
Основні ж події матчу припали на останню 10-хвилинку. Спочатку команди обмінялися дивовижно схожими голами, коли результативна передача в обох випадках віддавалась зі своєї половини поля.
На 84-й хвилині Майкон відкрив рахунок: бразилець технічно пробив повз Лаштувку. Через чотири хвилини Матеус скористався неузгодженістю центральних захисників.
А в компенсований час найкращий гравець зустрічі зумів самотужки переграти двох опікунів та пробити з 14-ти метрів у нижній кут воріт.
Майкон разом з Антоновим і Брауном Ідейє розпочав сезон із двох матчів зі своїми гольовими «дублями».
У наступному турі «Волинь» прийматиме «Металіст».
Анаізуючи гру, головний тренер «волинян» Віталій Кварцяний, розповів, що розраховував на нелегку гру.
«Там підібрана група хороших гравців, яка чудово працює з м'ячем. Ми розраховували на силові єдиноборства, на гру в повітрі, оминаючи комбінації «Дніпра», – сказав він.
«Звичайно, приємно відчути перемогу. Буде шкода, якщо підуть деякі санкції... Та, я скажу, що сьогодні не зовсім поганий день», – констатував тренер.
У той же час Кварцяний скаржився, що з таким складом команди, який зараз є, виграти було проблемно.
«Нині у нас зі складом проблеми. Грає той, хто є в наявності. У нас не вистачає гравців. Але іноді я думаю: може, так і треба. Нікому грати, а вони грають. За логікою, ми не повинні були сьогодні вигравати. Я налаштовував гравців, але на перемогу не розраховував, чесно», - сказав він.
Також Віталій Кварцяний повідомив, що, можливо, команда підсилиться ще двома гравцями.
«По-перше, повинен повернутися Стевич – він уже два місяці хворіє. А це опорний півзахисник, який виконував великий обсяг роботи. І я розраховую ще на нападника й опорного півзахисника», - зазначив тренер.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Вова Показати IP 25 Липня 2011 09:26
Молодці!!!
hhh Показати IP 25 Липня 2011 09:28
Хороший гол в конце игры!
Вова Показати IP 25 Липня 2011 11:04
А Кварц хоч би раз своїх футболістів похвалив.
мда Показати IP 25 Липня 2011 11:45
круто!!!!молодцы)))
Виктор Показати IP 25 Липня 2011 12:47
Спасибо за игру.Все футболисты играли до конца.Молодцы и новые игроки команды.Так держать.Ждем интервью руководителей клуба.,а именно какие задачи,что со стадионом, и т.д.
Mirna Показати IP 25 Липня 2011 12:50
ах, я заздрю волинякам, які були там присутні :)
FCVL Показати IP 25 Липня 2011 18:18
Перемога - то, звісно, добре. Тільки слова "на перемогу не розраховував", "Буде шкода, якщо підуть деякі санкції" наштовхують на те, що матч був Кварцом зданий, але футболісти всупереч цьому виграли.
юрко Показати IP 25 Липня 2011 22:11
ігорю петровичу дякуйте
:) Показати IP 26 Липня 2011 09:06
Молодець Майконе!! Готуйся в суботу накопати "Шахтарям"!
Реаліст Показати IP 26 Липня 2011 14:51
В суботу грають з "Маталістом" - не ганьбись, смайлику. Ну все Коломойський звільнить Палицю... А так: МОЛОДЦІ!!!! Ледь горло не зірвав під час перегляду!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus