USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На честь загиблого в АТО бійця організували спортивні змагання

12 Жовтня 2015 18:06
Волиняни долучилися до всеукраїнського відкритого Турніру пам’яті Сергія Цимбала, який віддав своє життя, прикриваючи товаришів на полі бою. Наші краяни гідно представили честь області, здобувши командну перемогу, та привезли додому 5 медалей.

Відкритий Турнір пам’яті Сергія Цимбала відбувся цими вихідними в місті Ірпінь Київської області, в спортзалі Національного Університету Податкової Інспекції.

У ньому прийняли участь близько 100 борців різних стилів, а це більше десяти команд з різних куточків України.

Зауважимо, що Сергій Цимбала – боєць батальйону територіальної оборони «Київська Русь». Він героїчно загинув, прикриваючи відхід розвідувальної групи під Дебальцеве, в зоні АТО.

На Турнір волиняни поїхали командою з восьми чоловік.

«Для нас честь – долучитися до цих змагань, адже про Сергія ми знаємо, що у минулому він був талановитим спортсменом і просто хорошою, справедливою людиною. І тому його друзі, рідні й бійці-побратими вирішили організувати цей відкритий Турнір на його честь. Ми теж поїхали на змагання, щоб показати єдність з усією Україною, адже ми разом виховуємо здорову молодь, разом відстоюємо нашу Батьківщину та пам’ятаємо полеглих героїв», - розповідає тренер Луцької команди Джиу-Джитсу «GARDA» Михайло Савчук.

У цих протистояннях волинські спортсмени здобули для команди почесне третє місце. Повернулися додому із одним золотом, двома срібними та бронзовими медалями.

«Ми сильна нація, здорова й нас потрібно поважати, це ми демонструємо як на змаганнях, так і захищаючи терени України. А найбільша наша сила у єдності, тому ми й приїхали на змагання та працювали на повну, показавши достойний результат», - розповідає призер змагань Олексій Альберда.

Клуб «GARDA» висловлює подяку Олексію Шмігелю, який фінансово допомог спортсменам поїхати на Турнір.

Нагадаємо, цього року волиняни повернулися зі змагань джиу-джитсу з перемогою, а також проводили відкриті тренування, аби своїм прикладом закликати лучан до спорту.

Відзначимо, що зараз команда «GARDA» розпочала посилену підготовку до відкритого Турніру «BJJ KIEV OPEN 2015 який відбудеться 24 жовтня 2015 в столиці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus