USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Чорновола у Луцьку відкрили оновлений спортивний майданчик

14 Квітня 2018 09:29
Урочисте відкриття оновленого міні-футбольного поля зі штучним покриттям на вулиці Чорновола,2, 2в, а також “Фестиваль спорту” для мешканців 33-го та 55-го мікрорайонів міста відбулися 13 квітня.

Організатором спортивного свята є КЗ “Луцький міський центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх”, повідомили на сайті Луцької міської ради.

Спортивний майданчик облаштували за кошти міського бюджету у співфінансуванні з місцевими мешканцями.

На відкриття завітали заступник міського голови Костянтин Петрочук, радник міського голови Ігор Поліщук, директор департаменту сім’ї, молоді та спорту міської ради Олексій Веремійчик та директор КЗ “Спорт для всіх” Наталія Назарук, а також велика кількість дітей та дорослих.
На початку присутніх привітав радник міського голови Ігор Поліщук. «Дякую усім, хто долучився до облаштування цього спортивного поля, мешканцям мікрорайону -за співфінансування та за постійний контроль над процесом облаштування. Бажаю вам цікавих занять спортом на цьому полі, аби ви завжди були здоровими, адже здорова молодь –це успішне майбутнє нашої країни. Приводьте батьків, друзів та відпочивайте активно»,- зазначив він.

До вітань долучився заступник міського голови Костянтин Петрочук, додавши, що міська рада і надалі буде докладати максимум зусиль, аби діти та молодь мали можливість займатися спортом, зміцнювати своє здоров’я.
“Фестиваль спорту” розпочався із загально-розвиваючоїгімнастики, яку провела майстер спорту України з важкої атлетики, багаторазова чемпіонка та призерка всеукраїнських та міжнародних змагань, тренер мережі фітнес-центрів "Інтер Атлетика" Наталя Хом'як. Потому розпочалися спортивні змагання, цікаві естафети, гра у футбол, волейбол. Загалом в естафетах взяли участь 154 учасники.

Учасники заходу отримали безліч позитивних емоцій, цікаво та з користю провели час, та були нагороджені призами від Луцької міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
луцький Показати IP 14 Квітня 2018 10:04
А поруч, за будинками, стоїть закинутий але з огорожею майданчик і до нього діла немає???
123 до луцький Показати IP 14 Квітня 2018 13:04
Так підніми *опу, збери ще з десяток таких постійно ниючих, тай зроби хоть щось на тому майданчику.
321 до 123 Показати IP 15 Квітня 2018 09:51
Так владу для того і обираємо і сплачуємо податки, щоб вони про це дбали!!! Якщо ті "ниючі" будуть робити, то голосувати вони не будуть! :)
Ноунейм Показати IP 15 Квітня 2018 18:50
Фонд ігоря палиці?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus