USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Рахаєв пожартував про тоталізатор у матчі з «Волинню»

13 Травня 2015 23:00
Тренер харківського «Металіста» Ігор Рахаєв прокоментував свої слова після матчу 23-го туру УПЛ з луцькою «Волинню» про те, що «у нього відчуття, що футболісти ставлять на тоталізаторі». Зі слів тренера, це були емоції після важкої гри. Про це повідомляє ТСН.

«Тим не менш, жодних сумнівів щодо гравців у мене немає, і не було. Якщо мова - про якісь розслідування - без проблем, нехай проводяться. Я впевнений у своїй команді на 100 відсотків!», - цитує Рахаєва клубна прес-служба. Він додав, що ці слова звучали не як звинувачення, а як жарт.

З його слів, футболісти навіть не відреагували на повідомлення у пресі про «підозрілі матчі» і не обговорювали це. «Повторюся, у нас всі один одному довіряють. А я впевнений у своїй команді!», - додав Рахаєв.

Зауважимо, що сьогодні тренер волинян Віталій Кварцяний, попри свій перший коментар щодо матчу, також запевнив, що довіряє своїм футболістам та задоволений ними.

Нагадаємо, що матч завершився з рахунком 3:3, а після інтерв'ю тренерів Комітет ФФУ з етики та чесної гри попросив клуби провести внутрішні розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus