USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

«Тренажерку» виселять з луцької ДЮСШ № 2

16 Листопада 2016 16:40
Договір оренди приміщення у Луцькій дитячо-юнацькій спортивній школі на 2017 рік не продовжуватимуть підприємцеві, з яким ще торік виник конфлікт.

Про це йшлося під час засідання міськвиконкому сьогодні, 16 листопада.

Нагадаємо, торік Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що дітям не дають займатися у спортшколі, а Луцькрада лобіює інтерес бізнесмена. Йшлося про те, що в ДЮСШ №2 орендував приміщення загальною площею 89,7 квадратного метра Василь Петрищак. Після завершення строку договору, бізнесмен захотів продовжити оренду, втім, такий стан справ вкрай обурив тренерів школи та батьківський комітет. Після тривалих дискусій, тоді оренду не продовжили.

Згодом директор школи Валерій Панчук повідомив, що усі сторони конфлікту домовилися про те, щоб підприємцеві продовжили термін оренди на рік без права продовження. А школа уклала контракт із заводом «Кромберг енд Шуберт», згідно з яким, ті дають 100 тисяч гривень для ремонту та проведення змагань. Тож на 2016 рік договір оренди підприємцеві продовжили.

Як зауважив заступник Луцького міського голови Андрій Киця, орендар попереджений, що управління освіти не має намір продовжувати договір.

«Моя позиція не змінилася. ДЮСШ має на що використовувати це приміщення, до прикладу, для занять з боксу і гімнастики», - додав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
? Показати IP 16 Листопада 2016 20:33
То Петрищак хотів всунувшись з тренажерами захапати всю школу...?
Валера Показати IP 17 Листопада 2016 09:14
Чого всю школу " все місто" . Чому ніхто не бачить злодіянь директора школи як він наживається на грошах кроммберта чому коли була комісія ніхто не поцікавився бухгалтерією як укладені договори з кромбертом може через рік кромберт заявить що школа його от тоді задумаються
Турнікет Показати IP 17 Листопада 2016 12:33
Пропоную Моклиці поставити турнікети і пускати всіх по картках

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus