USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку під час змагань легкоатлетів розігруватимуть призи

23 Квітня 2016 11:23
Отримати безліч позитивних вражень, виграти цінний приз та поспостерігати за цікавими змаганнями вітчизняних і закордонних спортсменів лучани зможуть 24 квітня на «Авангарді». Адже саме цієї неділі вперше в Луцьку відбудеться надзвичайний захід - Міжнародна легкоатлетична матчева зустріч Україна-Білорусь-Туреччина.

А можливість приймати змагання такого високого рівня обласний центр Волині отримав саме завдяки оновленому та осучасненому стадіоні «Авангард», який цьогоріч отримав ІІ категорію міжнародної сертифікації, що дозволяє проводити тут чемпіонати всеукраїнського, європейського та світового рівнів. Це стало можливим завдяки втіленню програми «Луцьку – спорт високих досягнень», ініційованої Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом». А виконати усе заплановане вдалося за короткий проміжок часу.

Сьогодні луцький «Авангард» став одним із трьох найпотужніших легкоатлетичних комплексів України, що, на переконання тренерів та самих спортсменів, дасть поштовх для нового витка у розвитку цього виду спорту на Волині.

У змаганнях візьмуть участь спортсмени віком до 18 років. Українську збірну представлятимуть 40 легкоатлетів, а сама програма заходу включає 22 види змагань.
Окрім того, під час легкоатлетичних змагань на вболівальників чекає сюрприз – розіграш призів та цінних подарунків: велосипеда, планшета та смартфона.

Для участі у розіграші потрібно:

– отримати у волонтерів або в касах стадіону «Авангард» запрошення-флаєр;

– перед входом на стадіон показати запрошення волонтеру, який має відрізати талон із серійним но¬мером та покласти його до лотерейного барабана;

– другу частину запрошення залишити в себе до закінчення змагань;

– під час розіграшу призів звірити номер на своєму флаєрі з тим, який оголошує ведучий.

Увага! Розіграші призів відбуватимуться впродовж усього дня змагань. У разі відсутності переможця після оголошення номера приз перейде до наступного етапу розіграшу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus